•  
  •  
  •  
  •  

Olohuone

lue lisää

makuuhuone

lue lisää

yritysmyynti

lue lisää

Yritys

Aitokaluste on aidosti kotimainen yritys, jonka tuotteet valmistuvat alusta loppuun huonekalutehtaalla Kainuussa. Valmistamme niin sohvat, lepotuolit kuin sängyt ja sängynpäädytkin yli 20 vuoden ammattitaidolla.

Rungonvalmistus

Kalusteiden rungon osat valmistamme koivuvanerista tarkasti ja huolitellusti CNC-työstökeskuksemme avulla. Istuimien lujuuden ja kestävyyden valmistamiseen käytämme ainoastaan massiivikoivua. Laadukas teräsjousisto ja pehmustettu laminaattikangas puolestaan takaa rungon laadun säilymisen vielä vuosienkin päästä. Kalusteiden rungot kasataan käsin erityistä tarkkuutta ja huolellisuutta noudattaen. Näin voimme luottavaisin mielin myöntää rungoillemme 15 vuoden takuun!

Laadukkaiden omien tuotteidemme lisäksi valmistamme asiakkaillemme alihankintana niin huonekalujen runkoja kuin muita puutuotteitakin. Palveluun pääset tutustumaan tarkemmin Puutuotteet-sivulla.

Täytteet ja verhoilu

Täytteenä käytämme laadukkaita Kotimaisia raaka-aineita. Verhoilumateriaaleina käytämme useita tunnettuja kangastoimittajia mm. Annala, Orient ja Lauritzon. Laajan valikoiman joukosta löytyy suuri määrä erilaisia kangas- ja nahkavaihtoehtoja. Kankaiden leikkaaminen tapahtuu Gerber-automaattikangasleikkurilla, jonka jälkeen ammattitaitoiset ompelijamme ja verhoilijamme viimeistelevät kalusteet laadukkaiksi lopputuotteiksi.

Mittatilattavuus

Laaja valikoima, nykyaikainen tekniikka ja oma tuotantomme mahdollistaa tuotteiden muunneltavuuden ja erikoismittaiset ratkaisut asiakkaiden toiveiden mukaan. Olemmekin olleet toteutamassa useita yksilöllisiä tilaratkaisuja keilahalleista ja ravintoloista loma- ja hoivakohteiden kalustamiseen. Näihin projekeihin pääset tutustumaan tarkemmin Projektit-sivulla.

SUOSITUIMMAT TUOTTEET:


Lumo runkosänky 80 x 200 cm

Tuotenro: 200101

470,00

Lumo moottorisänky 80 x 200 cm

Tuotenro: 200111

1 090,00

Lumo jenkkisänky 160 x 200 cm

Tuotenro: 200202

1 380,00

Lumo jenkkisänky 210 x 210 cm

Tuotenro: 200209

2 130,00