Aika

Kaarle Holmbergin suunnittelema Aika tuoli huokuu klassista tyyliä ja pohjoismaista ajattomuutta. Malliston klassisen tyylin ansiosta tuoli on helppo sovittaa moniin eri sisustuksiin. Designin lisäksi malliston suunnittelussa on kiinnitetty huomiota ergonomiaan, jotta malliston tuotteet olisivat mahdollisimman hyviä istua.

Pohjoismaista ajattomuutta

Kaarle Holmbergin suunnittelema Aika tuoli on tyylikäs kokonaisuus pohjoismaista ajatonta designia. Ajattomuus antaa mallistolle monipuolisen sovituksen eri sisustuksiin niin kotiin kuin julkisiin tiloihin. Suunnittelussa on kiinnitetty huomiota istuinmukavuuteen mitoituksen ja selkänojan tukevuuden kanssa.

  • Runko aitoa tammea
  • Saatavana myös koivuna, useilla eri väreillä.
  • Runkotakuu 25 vuotta
  • Valmistettu Suomessa

Suomalaista laatutyötä

Kaikki Aitokalusteen nojatuolit valmistetaan omassa Kajaanin tehtaassamme. Meillä on yli 25 vuoden kokemus laadukkaiden huonekalujen valmistuksesta. Ammattitaitoinen henkilökunta ja huolellisesti hiotut tuotantoprosessit auttavat meitä pitämään toimitusajat kuudessa viikossa jopa mittatilauksissa.

Vastuullisia valintoja

Aitokalusteen nojatuolit on valmistettu kestämään aikaa ja käyttöä, sillä pitkäikäinen tuote on myös ekologinen valinta. Kaikilla tuoleilla onkin 25 vuoden runko- ja jousitakuu. Pyrimme hankkimaan kaikki materiaalit vastuullisilta kotimaan toimijoilta ja suosimme kierrätysmateriaaleja.

Malliston tuotteet