Metri

Kotimainen aitotammi Metri sohva sopii tilaan kuin tilaan, niin monta metriä kuin tila vaatii. Metri sohva on suosittu julkitiloissa esim. ravintoloissa. Aitotamminen runko saatavilla myös koivuisena,jokaisen omalla väritoiveella.

Näyttävä aitotamminen julkitilan kaluste, jonka verhoilun päätät sinä. Selkätyyny valittavissa kiinteänä tai irtoselkätyynynä.

  • Runko aitoa tammea
  • Valmistettu Suomessa
  • Mittojesi mukaan
  • Verhoilumateriaali valittavissa

Suomalaista laatutyötä

Kaikki Aitokalusteen nojatuolit valmistetaan omassa Kajaanin tehtaassamme. Meillä on yli 25 vuoden kokemus laadukkaiden huonekalujen valmistuksesta. Ammattitaitoinen henkilökunta ja huolellisesti hiotut tuotantoprosessit auttavat meitä pitämään toimitusajat kuudessa viikossa jopa mittatilauksissa.

Sinun makuusi sopivat ratkaisut

Tiesitkö, että kaikki Aitosoffa tuolimallistot voidaan valmistaa mittatilauksena juuri sinun makusi, tyylisi ja mittojesi mukaan? Tämä takaa, että tuoli sopii kohteeseen kuin nakutettu. Eri nahka- ja kangasvaihtoehdot sekä jalkavalikoima takaavat räätälöitävyyden.

Vastuullisia valintoja

Aitokalusteen nojatuolit on valmistettu kestämään aikaa ja käyttöä, sillä pitkäikäinen tuote on myös ekologinen valinta. Kaikilla tuoleilla onkin 25 vuoden runko- ja jousitakuu. Pyrimme hankkimaan kaikki materiaalit vastuullisilta kotimaan toimijoilta ja suosimme kierrätysmateriaaleja.

Jalat viimeistelevät ulkoasun

Tuotteisiimme saatavilla monipuolinen valikoima jalkavaihtoehtoja.

Malliston tuotteet