Jazz Sensitive

Allergia- iho- ja astmaliiton kanssa yhteistyössä suunnitellut Jazz Sensitive-malliston sohvat ovat ainoat Allergiatunnuksen käyttöoikeuden omaavat sohvat. Jazz Sensitive sohvat ovat mukavan pehmeitä istua ja tyylikäs vaihtoehto tilaan kuin tilaan.

Allergia- ja ympäristöystävällinen sohvamallisto tyylin ystäville

Jazz Sensitive sohvat eivät sisällä herkistäviä tai ärsyttäviä materiaaleja tai aineita. Runko, taustalevyt ja istuinpuut ovat kaikki valittu sohvissa matalapäästöisistä materiaaleista. Hakaset, lyöntimutterit, vetoketjut, jousen pidikkeet ja jousitukset ovat nikkelittömiä. Tuotteissa ei myöskään käytetä liimoja ja kaikki kankaat ja täytteet täyttävät  Ökö-Tex sertifikaatin kriteerit.

  • Likaa hylkivät Easy Care® -kankaat
  • Valmistettu täysin ilman liimaa
  • Runko- ja jousitakuu 25 vuotta
  • Valmistettu Suomessa

Suomalaista laatutyötä

Kaikki Aitokalusteen sohvat valmistetaan  Kajaanin tehtaallamme.. Meillä on yli 25 vuoden kokemus laadukkaiden huonekalujen valmistuksesta. Ammattitaitoinen henkilökunta ja huolellisesti hiotut tuotantoprosessit auttavat meitä pitämään toimitusajat kuudessa viikossa jopa mittatilauksissa.

Sinun makuusi sopivat ratkaisut

Tiesithän, että kaikki Aitosoffa mallistot voidaan valmistaa mittatilauksena juuri sinun makusi, tyylisi ja mittojesi mukaan? Kaikkiin malleihin voit valita myös sinulle sopivan istuimen pehmeyden. Eri nahka- ja kangasvaihtoehdot sekä jalkavalikoima takaavat runsaasti vaihtoehtoja.

Vastuullisempia valintoja

Aitokalusteen tuotteet on valmistettu kestämään aikaa ja käyttöä, sillä pitkäikäinen tuote on myös ekologinen valinta. Kaikilla sohvillamme onkin 25 vuoden runko- ja jousitakuu. Pyrimme hankkimaan kaikki materiaalit vastuullisilta kotimaan toimijoilta ja suosimme kierrätysmateriaaleja.

Jalat viimeistelevät ulkoasun

Tuotteisiimme saatavilla monipuolinen valikoima jalkavaihtoehtoja.

Malliston tuotteet