Monza

Kotimainen Monza sohvamallisto on  suunniteltu säilyttämään käyttömukavuuden vuosiksi eteenpäin. Italialaistyylisessä Monzassa on kiinteät istuimet ja selkätyynyt. Korkealaatuisissa  istuintäytteissä on panostettu luxusluokan istuinmukavuuteen.

Luksusluokan istuinmukavuutta Italian hengessä

Nimensä mukaisesti italialaistyylisessä Monza-mallistossa on panostettu luksusluokan istuinmukavuuteen. Tyylikkään Monza-sohvan rakenneratkaisut kertovat tinkimättömästä laadusta.Saatavilla kahdessa eri kokoluokassa: Monza ja Monza Lux.

  • Puurunko / massiivi-ja kertopuu
  • Istuimissa pohjajoustona no-zag – teräsjousitus / massiivikoivu
  • Runko- ja jousitakuu 25 vuotta
  • Valmistettu Suomessa

Suomalaista laatutyötä

Kaikki Aitokalusteen sohvat valmistetaan omassa Kajaanin tehtaassamme. Meillä on yli 25 vuoden kokemus laadukkaiden huonekalujen valmistuksesta. Ammattitaitoinen henkilökunta ja huolellisesti hiotut tuotantoprosessit auttavat meitä pitämään toimitusajat kuudessa viikossa jopa mittatilauksissa.

Sinun makuusi sopivat ratkaisut

Tiesithän, että kaikki Aitosoffa mallistot voidaan valmistaa mittatilauksena juuri sinun makusi, tyylisi ja mittojesi mukaan? Kaikkiin malleihin voit valita myös sinulle sopivan istuimen pehmeyden. Eri nahka- ja kangasvaihtoehdot sekä jalkavalikoima takaavat runsaasti vaihtoehtoja.

Vastuullisempia valintoja

Aitokalusteen tuotteet on valmistettu kestämään aikaa ja käyttöä, sillä pitkäikäinen tuote on myös ekologinen valinta. Kaikilla sohvillamme onkin 25 vuoden runko- ja jousitakuu. Pyrimme hankkimaan kaikki materiaalit vastuullisilta kotimaan toimijoilta ja suosimme kierrätysmateriaaleja.

Jalat viimeistelevät ulkoasun

Tuotteisiimme saatavilla monipuolinen valikoima jalkavaihtoehtoja.

Malliston tuotteet