Puro

Kotimainen muhkea Puro mekanismituoli, jonka laadukas mekanismi on tehty kestämään mekanismituolille kuuluvia ominaisuuksia. Muhkeat ja pehmeät selkä- ja käsinojat antavat ylellistä istumamukavuutta.

Muhkeaa mukavuutta

Puro-malliston muhkeaksi ja mukavaksi suunnitellut selkä- ja käsinojat takaavat ylellisen istumamukavuuden. Malliston suunnittelussa on haluttu tuoda esille mekanismituolien parhaimman löhöilyn ja nautinnollisuuden. Saatavilla kahta eri kokoa.

  • Massiivikoivu/kertopuurunko
  • Allergiaystävälliset pehmusteet
  • Runkotakuu 25 vuotta
  • Mekanismitakuu 2 vuotta

Suomalaista laatutyötä

Kaikki Aitokalusteen nojatuolit valmistetaan omassa Kajaanin tehtaassamme. Meillä on yli 25 vuoden kokemus laadukkaiden huonekalujen valmistuksesta. Ammattitaitoinen henkilökunta ja huolellisesti hiotut tuotantoprosessit auttavat meitä pitämään toimitusajat kuudessa viikossa jopa mittatilauksissa.

Sinun makuusi sopivat ratkaisut

Tiesitkö, että kaikki Aitosoffa tuolimallistot voidaan valmistaa mittatilauksena juuri sinun makusi, tyylisi ja mittojesi mukaan? Tämä takaa, että tuoli sopii kohteeseen kuin nakutettu. Eri nahka- ja kangasvaihtoehdot sekä jalkavalikoima takaavat räätälöitävyyden.

Vastuullisia valintoja

Aitokalusteen nojatuolit on valmistettu kestämään aikaa ja käyttöä, sillä pitkäikäinen tuote on myös ekologinen valinta. Kaikilla tuoleilla onkin 25 vuoden runko- ja jousitakuu. Pyrimme hankkimaan kaikki materiaalit vastuullisilta kotimaan toimijoilta ja suosimme kierrätysmateriaaleja.

Malliston tuotteet