Premium

Huippuunsa hiottu luxusluokan kotimainen Premium-sänkymallisto on valmistettu korkealuokkaisista materiaaleista. Sängyt koostuvat useista eri jousikerroksista ja erikoistäytteistä.

palkitse itsesi paremmilla unilla

Aitobeg Premium sängyissä on vahva massiivipuurunko ja karkaistu Agron-jousisto. Useat jousikerrokset ja erikoistäytteet takaavat täydellisen muotoutumiskyvyn ja pintapaineen tasaisuuden. Allergiaystävälliset, hengittävät ja kosteutta hylkivät materiaalit takaavat hyvän ja levollisen unen, joka palkitsee sinut paremmalla päivällä. Kaikki premium-sänkymme on räätälöitävissä jokaisen nukkujan mieltymyksien ja omien toiveiden mukaan. Kaikissa Premium-moottorisängyissä on langaton ohjain ja markkinoiden tehokkain TWINDRIVE® TD5 sänkymoottori huippuominaisuuksilla.

  • Massiivipuurunko
  • Räätälöitävissä jokaisen nukkujan toiveisiin
  • Runko ja jousitakuu 25 vuotta
  • Moottorisängyissä TWINDRIVE® TD5 järjestelmä

Kotimaista laatutyötä

Valmistamme kaikki tuotteemme alusta loppuun Kajaanin tehtaallamme, yli 25 vuoden ammattitaidolla. Tarkasti hiottujen tuotantoprosessien ja osaavan henkilökunnan avulla voimme pitää toimitusajat kuudessa viikossa jopa mittatilauksissa. Oma tuotanto takaa myös tehokkaan laadunvalvonnan.

Räätälöitävissä makusi mukaan

Aitokalusteen sängyt voidaan räätälöidä sinun makusi mukaisiksi. Omilla mitoilla valmistettu sänky takaa, että nukkuminen on mukavaa nukkujan pituudesta tai painosta riippumatta. Verhoilun ja jalat voit valita oman sisustusmakusi mukaisiksi monista tyylikkäistä vaihtoehdoista.

Vastuullisten valintojen puolesta

Kotimaisuus näkyy vahvasti käyttämissämme materiaaleissa; pyrimme aina hankkimaan materiaalit kotimaisilta toimijoilta, ja ensisijaisesti suosimme kierrätysmateriaaleja. Pitkäkestoinen ja laadukas tuote on myös ekologinen valinta, siksi myönnämmekin tuotteillemme 25 vuoden runko- ja jousitakuun.

Malliston tuotteet