Sensitive

Puhtautta ja laatua arvostaville nukkujille suunniteltu huippuluokan kotimainen Sensitive-sänkymallisto. Allergia-, iho- ja astmaliiton hyväksymä mallisto soveltuu myös herkille ja allergisille.

Nuku ilman ärsyttäviä tai herkistäviä aineita

Aitobed Sensitive-mallistolla on Allergia-, iho- ja astmaliitton myöntämä allergiatunnus, joka myönnetään puolueettomasti tutkituille ja turvallisiksi todetuille tuotteille. Sensitive -sänkymallisto ei sisällä yleisesti herkistäviä tai ärsyttäviä aineita, täytteitä, verhoilumateriaaleja, liimoja, lakkoja, maaleja, vetoketjuja tai kuminauhoja. Tuotteiden materiaalit täyttävät myös vähäpäästöisyyden kriteerit. Malliston sängyissä on karkaistu Agron-teräsjousisto, joka mukautuu täysin vartalon mukaan nukkujasta riippumatta – antaen samanaikaisesti sekä pintapehmeyttä että tukevuutta. Jos perheessä on allergia koivulle, voimme vaihtaa runkomateriaalin männyksi tai päinvastoin.

  • Allergiatunnuksen saanut sänkymallisto
  • Ei käytetty nikkeliä tai hajustekemikaaleja
  • Runko- ja jousitakuu 25 vuotta
  • Säleet kiinnitetty ylhäältäpäin

Kotimaista laatutyötä

Valmistamme kaikki tuotteemme alusta loppuun Kajaanin tehtaallamme, yli 25 vuoden ammattitaidolla. Tarkasti hiottujen tuotantoprosessien ja osaavan henkilökunnan avulla voimme pitää toimitusajat kuudessa viikossa jopa mittatilauksissa. Oma tuotanto takaa myös tehokkaan laadunvalvonnan.

Räätälöitävissä makusi mukaan

Aitobed sängyt voidaan räätälöidä jokaisen nukkujan toiveiden ja mieltymyksien mukaan. Yksilöllisesti valmistettu sänky takaa levollisemman ja paremman unenlaadun. Verhoilun ja jalat voi valita oman sisustusmakuun sopivaksi monista tyylikkäistä vaihtoehdoista.

 

Vastuullisten valintojen puolesta

Kotimaisuus näkyy vahvasti käyttämissämme materiaaleissa; pyrimme aina hankkimaan materiaalit kotimaisilta toimijoilta, ja ensisijaisesti suosimme kierrätysmateriaaleja. Pitkäkestoinen ja laadukas tuote on myös ekologinen valinta, siksi myönnämmekin tuotteillemme 25 vuoden runko- ja jousitakuun.

Malliston tuotteet