Standard

Kotimainen Standard-sänkymallisto on suunniteltu helpoksi sänkysarjaksi. Sängyissä on mukautuva ja jämäkkä yksittäispakattu keskikova pussijousisto. Mallistosta saatavissa runkopatjat, jenkkisängyt sekä moottorisängyt.

Se helpompi sänkysarja – kotimainen ja laadukas

Aitobed Standard-mallisto yhdistää pehmeyden kertopuurungon jämeryyteen. Tarkoin valittu keskikova pussijousitus myötäilee kehoa täydellisesti antaen parhaan tuen nukkujalle. Aitokalusteen myöntämä 25 vuoden muhkea runkotakuu takaa levolliset yöunet pitkäksi aikaa – pitkäikäisen laatusängyn osto on myös ekologinen valinta.

  • Valmistettu Suomessa
  • Säleet kiinnitetty ylhäältäpäin
  • Perus sänkymallisto

Kotimaista laatutyötä

Valmistamme kaikki tuotteemme alusta loppuun Kajaanin tehtaallamme, yli 25 vuoden ammattitaidolla. Tarkasti hiottujen tuotantoprosessien ja osaavan henkilökunnan avulla voimme pitää toimitusajat kuudessa viikossa jopa mittatilauksissa. Oma tuotanto takaa myös tehokkaan laadunvalvonnan.

Räätälöitävissä makusi mukaan

Aitobed sängyt voidaan räätälöidä sinun makusi mukaisiksi. Omilla mitoilla valmistettu sänky takaa, että nukkuminen on mukavaa nukkujan pituudesta tai painosta riippumatta. Verhoilun ja jalat voit valita oman sisustusmakusi mukaisiksi monista tyylikkäistä vaihtoehdoista.

Vastuullisten valintojen puolesta

Kotimaisuus näkyy vahvasti käyttämissämme materiaaleissa; pyrimme aina hankkimaan materiaalit kotimaisilta toimijoilta, ja ensisijaisesti suosimme kierrätysmateriaaleja. Pitkäkestoinen ja laadukas tuote on myös ekologinen valinta, siksi myönnämmekin tuotteillemme 25 vuoden runko- ja jousitakuun.