Aateli Titanium

Aateli Titanium -mallisto on todella sänkyjen aatelia. Titaani on yksi kestävimmistä metalleista, ei siis ole ihmekään että se on valittu tämän luksusmalliston jousitusmateriaaliksi. Titaanijousisto on pinnoitettu kuparilla tehden siitä antibakteerisen ja pitkään raikkaana säilyvän.

Antibakteerinen ja hengittävä

Aateli Titanium -mallisto on todella sänkyjen aatelia. Kuparilla pinnoitettu titaanijousisto on antibakteerinen ja nukkujaansa mukautuva, tehden siitä raikkaan, tukevan ja äärimmäisen pitkäikäisen sängyn. Aateli Titanium -malliston sängyissä on puukuidusta valmistettu sijauspatja, joka edelleen jatkaa malliston antibakteerista materiaalivalintaa. Puukuitu on myös lämpöaktiivinen, pitäen nukkujan viileänä kesällä ja lämpimänä talvella, se myös haihduttaa kosteutta tehokkaasti.

  • Vahva massiivipuurunko
  • Antibakteerinen kuparipinnoitettu titaanijousisto
  • Runko- ja jousitakuu 25 vuotta
  • Valmistettu Kajaanissa

Kotimaista laatutyötä

Valmistamme kaikki tuotteemme alusta loppuun Kajaanin tehtaallamme, yli 25 vuoden ammattitaidolla. Tarkasti hiottujen tuotantoprosessien ja osaavan henkilökunnan avulla voimme pitää toimitusajat kuudessa viikossa jopa mittatilauksissa. Oma tuotanto takaa myös tehokkaan laadunvalvonnan.

Räätälöitävissä makusi mukaan

Aitokalusteen sängyt voidaan räätälöidä sinun makusi mukaisiksi. Omilla mitoilla valmistettu sänky takaa, että nukkuminen on mukavaa nukkujan pituudesta tai painosta riippumatta. Verhoilun ja jalat voit valita oman sisustusmakusi mukaisiksi monista tyylikkäistä vaihtoehdoista.

Vastuullisten valintojen puolesta

Kotimaisuus näkyy vahvasti käyttämissämme materiaaleissa; pyrimme aina hankkimaan materiaalit kotimaisilta toimijoilta, ja ensisijaisesti suosimme kierrätysmateriaaleja. Pitkäkestoinen ja laadukas tuote on myös ekologinen valinta, siksi myönnämmekin tuotteillemme 25 vuoden runko- ja jousitakuun.

Malliston tuotteet