Asterix

Asterix on kotimainen vuodesohva- ja tuoli -mallisto. Malliston tuotteet on varusteltu helppokäyttöisellä easy-mekanismilla. Tuotteet soveltuvat hyvin niin kotiin, vapaa-ajan asuntoon tai vaikka hotelliin. Kädenkäänteessä avattava vuodemekanismi yhdelle tai useammalle nukkujalle.

Skandinaavista tyyliä ja käytännöllisyyttä

Asterix-malliston suunnittelussa on keskitytty tyyliin ja käytännöllisyyteen. Skandinaavinen tyyli huokuu malliston yksinkertaisen kauniista designista. Malliston suunnittelussa on niin ikään huomioitu käytännöllisyys; laadukkaiden verhoilumateriaalien ansiosta tuotteet on helppo pitää puhtaana päivittäisessäkin käytössä. Mallistosta löytyy tuotteita neljässä eri koossa.

  • Masiivikoivurunko
  • Laadukas vuodemekanismi
  • Runko- ja jousitakuu 25 vuotta
  • Valmistettu Kajaanissa

Suomalaista laatutyötä Kajaanista

Aitokalusteen vuodesohvat valmistetaan Aitokalusteen omassa tehtaassa Kainuussa. Osaavalla henkilöstöllämme on lähes kolmen vuosikymmenen kokemus laadukkaiden huonekalujen valmistuksesta. Olemme hioneet tuotantoprosessin huippuunsa, mikä auttaa meitä pitämään toimitusajat kuudessa viikossa myös mittatilauksissa.

Kaikki tuotteet ovat räätälöitävissä

Aitokalusteen vuodesohvat voidaan räätälöidä yksilöllisesti sinun tyylisi, makusi ja mittojesi mukaan. Muun muassa laaja kangas- ja jalkavalikoima takaa runsaasti vaihtoehtoja. Voimme myös valmistaa rungon koivun sijasta männystä, tai päinvastoin, jos olet allerginen tietylle puulajille.

Vastuullisuus ohjaa tekemistämme

Vastuullisuus ohjaa kaikkea toimintaamme, sillä haluamme jatkuvasti kehittyä paremmiksi oli kyse sitten materiaalivalinnoista tai tuotantotavoista. Me tuomme pitkäikäisillä tuotteillamme vaihtoehdon kertakäyttökulttuurille; kaikissa vuodesohvissamme onkin 25 vuoden runko- ja jousitakuu.

Malliston mitat

Lataa malliston mitat PDF-tiedostona, niin voit helposti varmistaa tuotteen sopivuuden käyttötiloihin.

Jalat viimeistelevät ulkoasun

Tuotteisiimme saatavilla monipuolinen valikoima jalkavaihtoehtoja.

Malliston tuotteet