Asterix

Asterix on kotimainen vuodetuoli ja vuodesohvamalli . Malliston tuotteet on varusteltu helppokäyttöisellä easy-mekanismilla. Tuotteet soveltuvat hyvin niin kotiin, vapaa-ajan asuntoon tai vaikka hotelliin. Kädenkäänteessä avattava vuodemekanismi yhdelle tai useammalle nukkujalle.

Skandinaavista tyyliä ja käytännöllisyyttä

Asterix-malliston suunnittelussa on keskitytty käytännöllisyyteen. Mallisto on yksinkertaista ja kaunista.Laadukkaiden verhoilumateriaalien ansiosta vuodesohvat kestävät päivittäisessäkin käytössä. Mallistosta löytyy tuotteita neljässä eri koossa.

  • Masiivikoivurunko
  • Laadukas vuodemekanismi
  • Runko- ja jousitakuu 25 vuotta
  • Valmistettu Suomessa

Suomalaista laatutyötä

Aitokalusteen vuodesohvat valmistetaan huonekalutehtaalla Kajaanissa. Osaavalla henkilöstöllämme on lähes kolmen vuosikymmenen kokemus laadukkaiden huonekalujen valmistuksesta. Olemme hioneet tuotantoprosessin huippuunsa, mikä auttaa meitä pitämään toimitusajat kuudessa viikossa myös mittatilauksissa.

Kaikki tuotteet ovat räätälöitävissä

Aitokalusteen vuodesohvat voidaan räätälöidä yksilöllisesti sinun tyylisi, makusi ja mittojesi mukaan. Muun muassa laaja kangas- ja jalkavalikoima takaa runsaasti vaihtoehtoja. Voimme myös valmistaa rungon koivun sijasta männystä, tai päinvastoin, jos olet allerginen tietylle puulajille.

Vastuullisuus ohjaa tekemistämme

Vastuullisuus ohjaa kaikkea toimintaamme, sillä haluamme jatkuvasti kehittyä paremmiksi oli kyse sitten materiaalivalinnoista tai tuotantotavoista. Me tuomme pitkäikäisillä tuotteillamme vaihtoehdon kertakäyttökulttuurille; kaikissa vuodesohvissamme onkin 25 vuoden runko- ja jousitakuu.

TUOTETIEDOT

Malliston mitat PDF-tiedostona, näin voit helposti varmistaa tuotteen sopivuuden käyttötiloihin.

Jalat viimeistelevät ulkoasun

Tuotteisiimme saatavilla monipuolinen valikoima jalkavaihtoehtoja.

Malliston tuotteet