Havanna

Havanna-sohvat tehdään käsityönä Suomessa. Kylmävaahto istuintyynyt takaavat parhaan istuinmukavuuden. Havanna-mallistosta löydät 2- ja 3-istuttavien sohvien lisäksi myös kulmasohvan sekä lepotuolin.

Klassisen muhkea, korkeaselkäinen sohva

Jämäkkä Havanna-mallisto edustaa ylpeästi klassisia korkeaselkäisiä sohvia. Jo muhkea ulkonäkö kertoo, että tässä sohvassa on istuinmukavuus kohdillaan. Viimeistellyn ulkonäön takaa laadukas peitevärjätty ja martioitu pintanahka. Kaikissa Havanna-malliston sohvissa on kiinteät istuin- sekä selkätyynyt, mikä auttaa sohvia ryhdikkyyden säilyttämisessä.

  • Saatavana myös kulmasohvana
  • Istuimissa pohjajoustona no-zag – jousitus
  • Runko- ja jousitakuu 25 vuotta
  • Valmistettu Kajaanissa

Suomalaista laatutyötä

Kaikki Aitokalusteen sohvat valmistetaan omassa Kajaanin tehtaassamme. Meillä on yli 25 vuoden kokemus laadukkaiden huonekalujen valmistuksesta. Ammattitaitoinen henkilökunta ja huolellisesti hiotut tuotantoprosessit auttavat meitä pitämään toimitusajat kuudessa viikossa jopa mittatilauksissa.

Sinun makuusi sopivat ratkaisut

Tiesithän, että kaikki Aitokalusteen sohvamallistot voidaan valmistaa mittatilauksena juuri sinun makusi, tyylisi ja mittojesi mukaan? Kaikkiin malleihin voit valita myös sinulle sopivan istuimen pehmeyden. Eri nahka- ja kangasvaihtoehdot sekä jalkavalikoima takaavat runsaasti vaihtoehtoja.

Vastuullisempia valintoja

Aitokalusteen tuotteet on valmistettu kestämään aikaa ja käyttöä, sillä pitkäikäinen tuote on myös ekologinen valinta. Kaikilla sohvillamme onkin 25 vuoden runko- ja jousitakuu. Pyrimme hankkimaan kaikki materiaalit vastuullisilta kotimaan toimijoilta ja suosimme kierrätysmateriaaleja.

Jalat viimeistelevät ulkoasun

Tuotteisiimme saatavilla monipuolinen valikoima jalkavaihtoehtoja.

Malliston tuotteet