Sinfonia

Kotimaisessa Sinfonia vuodesohvassa on helppokäyttöinen kädenkäänteessä avattava vuodemekanismi sekä vuodevaatelaatikko.Sohvan pehmeät irtoselkätyynyt sekä kiinteät istuintyynyt takaavat miellyttävän istuinmukavuuden.

Mallisto, jossa on oikeat nuotit rentoutumiseen

Säveltäjäsuuruudet ovat tunnettuja sinfonioistaan. Myös Aitokalusteen Sinfonia-mallistosta löydät kaikki oikeat nuotit: irtotyynyt ovat helposti puhdistettavissa, moduulisohvamalli takaa muunneltavuuden ja kiinteät istuintyynyt säilyttävät hyvin ryhtinsä. Malliston tuotteiden muotokieli on pelkistetyn kaunista.

  • Moduulisarja tarjoaa vaihtoehtoja
  • Istuimissa pohjajoustona no-zag – jousitus
  • Runko- ja jousitakuu 25 vuotta
  • Valmistettu Suomessa

Suomalaista laatutyötä

Aitokalusteen vuodesohvat valmistetaan huonekalutehtaalla Kajaanissa.Osaavalla henkilöstöllämme on lähes kolmen vuosikymmenen kokemus laadukkaiden huonekalujen valmistuksesta. Olemme hioneet tuotantoprosessin huippuunsa, mikä auttaa meitä pitämään toimitusajat kuudessa viikossa myös mittatilauksissa.

Kaikki tuotteet ovat räätälöitävissä

Aitokalusteen vuodesohvat voidaan räätälöidä yksilöllisesti sinun tyylisi, makusi ja mittojesi mukaan. Muun muassa laaja kangas- ja jalkavalikoima takaa runsaasti vaihtoehtoja. Voimme myös valmistaa rungon koivun sijasta männystä, tai päinvastoin, jos olet allerginen tietylle puulajille.

Vastuullisempia valintoja

Aitokalusteen tuotteet on valmistettu kestämään aikaa ja käyttöä, sillä pitkäikäinen tuote on myös ekologinen valinta. Kaikilla sohvillamme onkin 25 vuoden runko- ja jousitakuu. Pyrimme hankkimaan kaikki materiaalit vastuullisilta kotimaan toimijoilta ja suosimme kierrätysmateriaaleja.

TUOTETIEDOT

Malliston mitat löydät PDF-tiedostona, näin voit helposti varmistaa tuotteen sopivuuden käyttötiloihin.

Jalat viimeistelevät ulkoasun

Tuotteisiimme saatavilla monipuolinen valikoima jalkavaihtoehtoja.

Malliston tuotteet