Sinfonia

Kotimainen Sinfonia-mallisto on moduulisarja, joka taipuu moneen muotoon ja tarpeeseen.Sohvan kiinteät kimmovaahtoistuimet sekä irrotettavat pehmeät selkätyynyt takaavat miellyttävän istuinmukavuuden.

Mallisto, jossa on oikeat nuotit rentoutumiseen

Säveltäjäsuuruudet ovat tunnettuja sinfonioistaan. Myös Aitokalusteen Sinfonia-mallistosta löydät kaikki oikeat nuotit: irtotyynyt ovat helposti puhdistettavissa, moduulisohvamalli takaa muunneltavuuden ja kiinteät istuintyynyt säilyttävät hyvin ryhtinsä. Malliston tuotteiden muotokieli on pelkistetyn kaunista.

  • Moduulisarja tarjoaa vaihtoehtoja
  • Istuimissa pohjajoustona no-zag – jousitus
  • Runko- ja jousitakuu 25 vuotta
  • Valmistettu Suomessa

Suomalaista laatutyötä

Kaikki Aitokalusteen sohvat valmistetaan omassa Kajaanin tehtaassamme. Meillä on yli 25 vuoden kokemus laadukkaiden huonekalujen valmistuksesta. Ammattitaitoinen henkilökunta ja huolellisesti hiotut tuotantoprosessit auttavat meitä pitämään toimitusajat kuudessa viikossa jopa mittatilauksissa.

Sinun makuusi sopivat ratkaisut

Tiesithän, että kaikki Aitosoffa mallistot voidaan valmistaa mittatilauksena juuri sinun makusi, tyylisi ja mittojesi mukaan? Kaikkiin malleihin voit valita myös sinulle sopivan istuimen pehmeyden. Eri nahka- ja kangasvaihtoehdot sekä jalkavalikoima takaavat runsaasti vaihtoehtoja.

Vastuullisempia valintoja

Aitokalusteen tuotteet on valmistettu kestämään aikaa ja käyttöä, sillä pitkäikäinen tuote on myös ekologinen valinta. Kaikilla sohvillamme onkin 25 vuoden runko- ja jousitakuu. Pyrimme hankkimaan kaikki materiaalit vastuullisilta kotimaan toimijoilta ja suosimme kierrätysmateriaaleja.

TUOTETIEDOT

Malliston mitat löydät PDF-tiedostona, näin voit helposti varmistaa tuotteen sopivuuden käyttötiloihin.

Jalat viimeistelevät ulkoasun

Tuotteisiimme saatavilla monipuolinen valikoima jalkavaihtoehtoja.

Malliston tuotteet