Victoria

Victoria on klassista suunnittelua henkivä mallisto, jonka kaikki tuotteet valmistetaan käsityönä Suomessa. Jämäkät kimmovaahtotäytteet ja kauniit mahonkipetsatut jalat sekä puusatoset takaavat laadun. Mallistoon kuuluu 3-istuttavan sohvan lisäksi myös 2-istuttava sohva sekä lepotuoli.

eleganssia ja mukavuutta täydellisessä suhteessa

Victoria-mallistossa on eleganssia istuinmukavuutta kuitenkaan unohtamatta. Kauniit yksityiskohdat, kuten mahonkipetsatut jalat ja puusatoset, tekevät vaikutuksen. Kun haluat olohuoneeseen persoonallisuutta taatulla käyttökokemuksella, Victoria tarjoaa sinulle ratkaisun avaimet. Heitä huolesi nurkkaan ja valitse aito kotimainen laatutuote.

  • Massiivikoivu / kertopuurunko
  • Puuosat valittavissa eriväreissä
  • Runko- ja jousitakuu 25 vuotta
  • Valmistettu Suomessa

Suomalaista laatutyötä

Kaikki Aitokalusteen sohvat valmistetaan omassa Kajaanin tehtaassamme. Meillä on yli 25 vuoden kokemus laadukkaiden huonekalujen valmistuksesta. Ammattitaitoinen henkilökunta ja huolellisesti hiotut tuotantoprosessit auttavat meitä pitämään toimitusajat kuudessa viikossa jopa mittatilauksissa.

Sinun makuusi sopivat ratkaisut

Tiesithän, että kaikki Aitosoffa mallistot voidaan valmistaa mittatilauksena juuri sinun makusi, tyylisi ja mittojesi mukaan? Kaikkiin malleihin voit valita myös sinulle sopivan istuimen pehmeyden. Eri nahka- ja kangasvaihtoehdot sekä jalkavalikoima takaavat runsaasti vaihtoehtoja.

Vastuullisempia valintoja

Aitokalusteen tuotteet on valmistettu kestämään aikaa ja käyttöä, sillä pitkäikäinen tuote on myös ekologinen valinta. Kaikilla sohvillamme onkin 25 vuoden runko- ja jousitakuu. Pyrimme hankkimaan kaikki materiaalit vastuullisilta kotimaan toimijoilta ja suosimme kierrätysmateriaaleja.

Jalat viimeistelevät ulkoasun

Tuotteisiimme saatavilla monipuolinen valikoima jalkavaihtoehtoja.

Malliston tuotteet