Aitokaluste Oy

Aitokaluste on aidosti kotimainen yritys, jonka tuotteet valmistuvat alusta loppuun huonekalutehtaalla Kainuussa. Valmistamme niin sohvat, lepotuolit kuin sängyt ja sängynpäädytkin yli 20 vuoden ammattitaidolla.

Uudet tuulet puhaltaa!

Aitokaluste on avannut uuden myymälän Oulun Joutsesiltaan ja Toukokuussa avajaisia juhlitaan myös Helsingissä. Uuden verkkokaupan ja uusien myymälöiden avulla uskomme että pystymme palvelemaan asiakkaita vieläkin paremmin.

Valmistustapa

Valmistamme laadukkaita käsityönä valmistettuja tuotteita omalla tehtaalla Kajaanissa.

Rungonvalmistus

Kalusteiden rungon osat valmistamme koivuvanerista tarkasti ja huolitellusti CNC-työstökeskuksemme avulla. Istuimien lujuuden ja kestävyyden valmistamiseen käytämme ainoastaan massiivikoivua. Laadukas teräsjousisto ja pehmustettu laminaattikangas puolestaan takaa rungon laadun säilymisen vielä vuosienkin päästä. Kalusteiden rungot kasataan käsin erityistä tarkkuutta ja huolellisuutta noudattaen. Näin voimme luottavaisin mielin myöntää rungoillemme 15 vuoden takuun!

Täytteet ja verhoilu

Täytteenä käytämme laadukkaita Kotimaisia raaka-aineita. Verhoilumateriaaleina käytämme useita tunnettuja kangastoimittajia mm. Annala, Orient ja Lauritzon. Laajan valikoiman joukosta löytyy suuri määrä erilaisia kangas- ja nahkavaihtoehtoja. Kankaiden leikkaaminen tapahtuu Gerber-automaattikangasleikkurilla, jonka jälkeen ammattitaitoiset ompelijamme ja verhoilijamme viimeistelevät kalusteet laadukkaiksi lopputuotteiksi.

Mittatilattavuus

Laaja valikoima, nykyaikainen tekniikka ja oma tuotantomme mahdollistaa tuotteiden muunneltavuuden ja erikoismittaiset ratkaisut asiakkaiden toiveiden mukaan. Olemmekin olleet toteutamassa useita yksilöllisiä tilaratkaisuja keilahalleista ja ravintoloista loma- ja hoivakohteiden kalustamiseen. Näihin projekeihin pääset tutustumaan tarkemmin Projektit-sivulla.

TIEDOT JA LASKUTUS

TIEDOT

Aitokaluste Oy, tehdas: Veistäjänkatu 1, 87400 Kajaani

LASKUTUS

Verkkolasku: TE003725380425, TIETO Oyj, 003701011385, Paperilasku: Aitokaluste Oy, PL 1155, 02066 DOCUSCAN

PROJEKTIMYYNTI

Projekteissa tuomme ammattitaitomme myös materiaalivalintoihin. Olipa kohteena esimerkiksi keilahallin, ravintolan tai hoivatilan kalustaminen, on kohteen vaatimat mukavuus-, kulutus- ja kosteuskestävyys- sekä paloturvallisuusvaatimukset otettava huomioon jo suunnitteluvaiheessa.

Tutustu projektimyyntiimme!

Lue lisää

suosituimmat