Aitokaluste

Aitokaluste on aidosti kotimainen yritys. Valmistamme tuotteet alusta loppuun tehtaallamme Kajaanissa. Juuremme on syvällä suomalaisessa luonnossa ja puhtaassa ympäristössä. Käytämme valmistuksessa pääsääntöisesti kotimaisia allergiatestattuja ja korkealaatuisia materiaaleja. Omalla tuotannolla pystymme seuraamaan laatua ja varmistamaan tuotteiden kestävyyden. Näin voimme tyytyväisin mielin myöntää tuotteillemme 25 vuoden takuun.

Valmistustapa

Valmistamme laadukkaita kotimaisia tuotteita omalla tehtaalla Kajaanissa.

Rungonvalmistus

Kalusteiden rungon osat valmistamme koivuvanerista tarkasti ja huolitellusti CNC-työstökeskuksemme avulla. Istuimien lujuuden ja kestävyyden valmistamiseen käytämme ainoastaan massiivikoivua. Laadukas teräsjousisto ja pehmustettu laminaattikangas puolestaan takaa rungon laadun säilymisen vielä vuosienkin päästä. Kalusteiden rungot kasataan käsin erityistä tarkkuutta ja huolellisuutta noudattaen.

Täytteet ja verhoilu

Täytteenä käytämme laadukkaita Kotimaisia raaka-aineita. Verhoilumateriaaleina käytämme useita tunnettuja kangastoimittajia mm. Annala, Orient ja Lauritzon. Laajan valikoiman joukosta löytyy satoja  eri kangas- ja nahkavaihtoehtoja. Kankaiden leikkaaminen tapahtuu Gerber-automaattikangasleikkurilla, jonka jälkeen ammattitaitoiset ompelijamme ja verhoilijamme viimeistelevät tuotteet laadukkaiksi huonekaluiksi.

Mittatilattavuus

Laaja valikoima, nykyaikainen tekniikka ja oma tuotantomme mahdollistaa tuotteiden muunneltavuuden ja erikoismittaiset ratkaisut asiakkaiden toiveiden mukaan. Olemmekin olleet toteutamassa useita yksilöllisiä tilaratkaisuja keilahalleista ja ravintoloista loma- ja hoivakohteiden kalustamiseen. Näihin projekeihin pääset tutustumaan tarkemmin Projektit-sivulla.

TIEDOT JA LASKUTUS

TIEDOT

Aitokaluste Oy,

Kauppakartanonkatu 3 , 00930 Helsinki

LASKUTUS

Ostolaskujen vastaanotto
Verkkolaskuna 003725380425
Verkkolaskujen välittäjä 003708599126 (Liaison)

Sähköpostitse fennoa.FI.P.144925-5@docinbound.com

Postitse Aitokaluste Oy
PL 52919
01051 LASKUT

PROJEKTIMYYNTI

Projekteissa tuomme ammattitaitomme myös materiaalivalintoihin. Olipa kohteena esimerkiksi keilahallin, ravintolan tai hoivatilan kalustaminen, on kohteen vaatimat mukavuus-, kulutus- ja kosteuskestävyys- sekä paloturvallisuusvaatimukset otettava huomioon jo suunnitteluvaiheessa.

Tutustu projektimyyntiimme!

Lue lisää

suosituimmat