Palvelut

Laaja valikoima ja oma tuotantomme mahdollistaa tuotteiden muunneltavuuden ja erikoismittaiset ratkaisut asiakkaiden toiveiden mukaisesti. Toteutamme myös laajempia yksilöllisiä tilaratkaisuja aina keilahalleista ja ravintoloista esimerkiksi hotelleihin.

Projektimyynti

Projekteissa tuomme ammattitaitomme myös materiaalivalintoihin. Olipa kohteena sitten ravintolan tai vaikkapa hoivatilan kalustaminen, on kohteen vaatimat mukavuus-, kulutus- ja kosteuskestävyys- sekä paloturvallisuusvaatimukset huomioitava jo suunnitteluvaiheessa.

Lue lisää

Asiakaspalvelu

Meihin saat kätevästi yhteyden puhelimitse, sähköpostilla tai verkkosivulla olevan lomakkeen kautta. Ota rohkeasti yhteyttä, vastaamme mielellämme kysymyksiin.

Lue lisää

Rahoitus

Tarjoamme joustavat rahoitusratkaisut niin yksittäisille asiakkaille kuin laajemmillekin projekteille. Kun ostat tuotteet myymälöistämme, saat korotonta ja kulutonta maksuaikaa peräti 36 päivää. Projekti-asiakkaille tarjoamme leasing-rahoitusta, jolla vapautat pääomaa investointeihin.

Lue lisää

Toimitus

Voit tilata tuotteet myymäläämme, josta voit noutaa lähetyksen. Voit myös tilata kuljetuksen suoraan kotiisi Schenker-rahtina, jolloin tilaus toimitetaan ensimmäiselle ulko-ovelle tai sen läheisyyteen. Esim. kerrostalossa tilaus tuodaan alaovelle.

Lue lisää

Huolto

Elämässä sattuu ja tapahtuu – ja monenlaista voi tapahtua myös huonekaluille. Me tarjoamme valmistamillemme tuotteille huoltopalvelun oli sitten kyse verhoilun korjauksesta, tyynyjen uusimisesta tai moottorisängyn moottorin vaihdosta.

Lue lisää