Sängyt

Aateli-sänkyjä on tarjolla kuutta eri mallistoa: Standard, Comfort, Premium, Titanium, Memory ja Sensitive. Laaja valikoima takaa, että jokainen makeiden unien etsijä löytää tarpeisiinsa sopivan sängyn. Jokaisen Aateli-sängyn voit tilata omilla mitoillasi, koska unesi ovat sen arvoiset.

Aateli Standard

Kotimainen Standard-sänkymallisto on suunniteltu helpoksi sänkysarjaksi. Sängyissä on mukautuva ja jämäkkä yksittäispakattu keskikova pussijousisto. Mallistosta saatavissa runkopatjat, jenkkisängyt sekä moottorisängyt.

Tutustu mallistoon

Aateli Comfort

Kestävä ja laadukkaista materiaaleista valmistettu kotimainen Comfort-sänkymallisto tarjoaa laajan valikoiman vaihtoehtoja ja mahdollistaa jokaisen nukkujan loihtimaan itselleen unelmiensa sängyn.

Tutustu mallistoon

Aateli Premium

Huippuunsa hiottu luxusluokan kotimainen Premium-sänkymallisto on valmistettu korkealuokkaisista materiaaleista. Sängyt koostuvat useista eri jousikerroksista ja erikoistäytteistä.

Tutustu mallistoon

Aateli Titanium

Aateli Titanium -mallisto on todella sänkyjen aatelia. Titaani on yksi kestävimmistä metalleista, ei siis ole ihmekään että se on valittu tämän luksusmalliston jousitusmateriaaliksi.

Tutustu mallistoon

Aateli Sensitive

Puhtautta ja laatua arvostaville nukkujille suunniteltu premiumtason Sensitive-sänkymallisto. Allergia-, iho- ja astmaliiton hyväksymä mallisto soveltuu myös herkille ja allergisille.

Tutustu mallistoon

Aateli Memory

Aateli Memory -mallisto on suunniteltu mukautumaan kaiken kokoisten nukkujien kehon lämmön ja painon mukaan luomaan mahdollisimman miellyttävät unet käyttäjälleen.

Tutustu mallistoon