Sängyt

Aitobed-sänkyjä on tarjolla neljää eri mallistoa: Standard, Comfort, Premium ja Sensitive. Laaja valikoima takaa, että jokainen makeiden unien etsijä löytää tarpeisiinsa sopivan sängyn. Aitobed -sängyn voit tilata myös omilla mitoillasi, koska unesi ovat sen arvoiset.

Standard

Kotimainen Standard-sänkymallisto on suunniteltu helpoksi sänkysarjaksi. Sängyissä on mukautuva ja jämäkkä yksittäispakattu keskikova pussijousisto. Mallistosta saatavissa runkopatjat, jenkkisängyt sekä moottorisängyt.

Tutustu mallistoon

Comfort

Kestävä ja laadukkaista materiaaleista valmistettu kotimainen Comfort-sänkymallisto tarjoaa laajan valikoiman vaihtoehtoja ja mahdollistaa jokaisen nukkujan loihtimaan itselleen unelmiensa sängyn.

Tutustu mallistoon

Premium

Huippuunsa hiottu luxusluokan kotimainen Premium-sänkymallisto on valmistettu korkealuokkaisista materiaaleista. Sängyt koostuvat useista eri jousikerroksista ja erikoistäytteistä.

Tutustu mallistoon

Sensitive

Puhtautta ja laatua arvostaville nukkujille suunniteltu premiumtason Sensitive-sänkymallisto. Allergia-, iho- ja astmaliiton hyväksymä mallisto soveltuu myös herkille ja allergisille.

Tutustu mallistoon