Sängyt

Aateli-sänkyjä on tarjolla viittä eri mallistoa: Standard, Comfort, Premium, Memory ja Sensitive. Laaja valikoima takaa, että jokainen makeiden unien etsijä löytää tarpeisiinsa sopivan sängyn. Jokaisen Aateli-sängyn voit tilata omilla mitoillasi, koska unesi ovat sen arvoiset.

Aateli Standard

Kotimainen Standard-sänkymallisto on suunniteltu helpoksi sänkysarjaksi. Sängyissä on mukautuva ja jämäkkä yksittäispakattu keskikova pussijousisto. Mallistosta saatavissa runkopatjat, jenkkisängyt sekä moottorisängyt.

Tutustu mallistoon

Aateli Comfort

Kestävä ja laadukkaista materiaaleista valmistettu kotimainen Comfort-sänkymallisto tarjoaa laajan valikoiman vaihtoehtoja ja mahdollistaa jokaisen nukkujan loihtimaan itselleen unelmiensa sängyn.

Tutustu mallistoon

Aateli Premium

Huippuunsa hiottu luxusluokan kotimainen Premium-sänkymallisto on valmistettu korkealuokkaisista materiaaleista. Sängyt koostuvat useista eri jousikerroksista ja erikoistäytteistä.

Tutustu mallistoon

Aateli Sensitive

Puhtautta ja laatua arvostaville nukkujille suunniteltu premiumtason Sensitive-sänkymallisto. Allergia-, iho- ja astmaliiton hyväksymä mallisto soveltuu myös herkille ja allergisille.

Tutustu mallistoon

Aateli Memory

Aateli Memory -mallisto on suunniteltu mukautumaan kaiken kokoisten nukkujien kehon lämmön ja painon mukaan luomaan mahdollisimman miellyttävät unet käyttäjälleen.

Tutustu mallistoon