Cubic

Kotimainen Cubic-mallisto henkii funktionalismia. Ryhdikäs Cubic mallisto on suosittu myös erinlaisissa julkitiloissa. Mallistoon saatavilla eri moduulikokonaisuuksia.

 

Ryhdikäs ja persoonallinen mallisto vaativaan makuun

Ryhdikäs ja persoonallinen Cubic-mallisto hurmaa kaikki kotimaisen designin ystävät. Istumisesta tekee nautinnon napakka istuinmateriaali jossa yhdistyvät pintapehmeys ja kantavuus. Cubic-mallisto on erittäin suosittu myös  erilaisissa julkisissa tiloissa. Saatavilla myös erikokonaisuuksia, 2- ja 3- istuttavana.

 

  • Modulimalli
  • Istuimissa pohjajoustona no-zag- jousitus
  • Runko-ja jousitakuu 25 vuotta
  • Valmistettu Suomessa

Suomalaista laatutyötä

Kaikki Aitokalusteen sohvat valmistetaan omassa Kajaanin tehtaassamme. Meillä on yli 25 vuoden kokemus laadukkaiden huonekalujen valmistuksesta. Ammattitaitoinen henkilökunta ja huolellisesti hiotut tuotantoprosessit auttavat meitä pitämään toimitusajat kuudessa viikossa jopa mittatilauksissa.

Sinun makuusi sopivat ratkaisut

Tiesitkö, että kaikki Aitosoffa tuolimallistot voidaan valmistaa mittatilauksena juuri sinun makusi, tyylisi ja mittojesi mukaan? Tämä takaa, että tuoli sopii kohteeseen kuin nakutettu. Eri nahka- ja kangasvaihtoehdot sekä jalkavalikoima takaavat räätälöitävyyden.

Vastuullisia valintoja

Aitokalusteen nojatuolit on valmistettu kestämään aikaa ja käyttöä, sillä pitkäikäinen tuote on myös ekologinen valinta. Kaikilla tuoleilla onkin 25 vuoden runko- ja jousitakuu. Pyrimme hankkimaan kaikki materiaalit vastuullisilta kotimaan toimijoilta ja suosimme kierrätysmateriaaleja.

Jalat viimeistelevät ulkoasun

Tuotteisiimme saatavilla monipuolinen valikoima jalkavaihtoehtoja.

Malliston tuotteet