Milano

Kotimaista Milano malliston istuinpehmusteena on käytetty painon mukaan muotoutuvaa viscoelastista materiaalia, joka poistaa pintapaineen ja auttaa rentoutumaan.

Esteettistä kauneutta, fiksuja materiaaliratkaisuja

Milano loihtii mieleen sanoja rennosta elämästä ja esteettisestä kauneudesta. Istuinpehmusteen lämmön ja painon mukaan muotoutuva viscoelastinen materiaalia poistaa pintapaineen ja auttaa rentoutumaan. Milano mekanismituolissa on kiinteät istuin- ja selkätyynyt. Liipaisin valittavissa.

  • Liipaisin valittavissa
  • Laadukas mekanismi
  • Runko ja jousistotakuu 25 vuotta
  • Valmistettu Suomessa

Suomalaista laatutyötä

Kaikki Aitokalusteen nojatuolit valmistetaan omassa Kajaanin tehtaassamme. Meillä on yli 25 vuoden kokemus laadukkaiden huonekalujen valmistuksesta. Ammattitaitoinen henkilökunta ja huolellisesti hiotut tuotantoprosessit auttavat meitä pitämään toimitusajat kuudessa viikossa jopa mittatilauksissa.

 

Sinun makuusi sopivat ratkaisut

Tiesitkö, että kaikki Aitosoffa tuolimallistot voidaan valmistaa mittatilauksena juuri sinun makusi, tyylisi ja mittojesi mukaan? Tämä takaa, että tuoli sopii kohteeseen kuin nakutettu. Eri nahka- ja kangasvaihtoehdot sekä jalkavalikoima takaavat räätälöitävyyden.

Vastuullisia valintoja

Aitokalusteen nojatuolit on valmistettu kestämään aikaa ja käyttöä, sillä pitkäikäinen tuote on myös ekologinen valinta. Kaikilla tuoleilla onkin 25 vuoden runko- ja jousitakuu. Pyrimme hankkimaan kaikki materiaalit vastuullisilta kotimaan toimijoilta ja suosimme kierrätysmateriaaleja.

Malliston tuotteet