Alisa

Kotimaisen Alisa-malliston sohvat on valmistettu laadukkaista materiaaleista. Mallistossa on irrotettavat istuin- ja selkätyynyt. Alisa-mallisto on saatavilla eri kokoluokissa.

Monipuolisuutta ja tyylikkyyttä sohvavalintoihin

Alisa Lux on moduulimalli, joka mahdollistaa useat eri kokoonpanot. Etsitpä sitten avokulmaa, divaanisohvaa tai pienempää mallia, Alisa tarjoaa sinulle ratkaisun. Mallistossa on irrotettavat istuin- ja selkätyynyt, mikä tekee puhdistamisesta helppoa.

  • Irrotettavat istuin-ja selkätyynyt
  • Saatavilla eri kokoluokissa
  • Runko- ja jousitakuu 25 vuotta
  • Valmistettu Suomessa

Suomalaista laatutyötä

Kaikki Aitokalusteen sohvat valmistetaan  Kajaanin tehtaallamme. Meillä on yli 25 vuoden kokemus laadukkaiden huonekalujen valmistuksesta. Ammattitaitoinen henkilökunta ja huolellisesti hiotut tuotantoprosessit auttavat meitä pitämään toimitusajat kuudessa viikossa jopa mittatilauksissa.

Sinun makuusi sopivat ratkaisut

Tiesithän, että kaikki Aitosoffa mallistot voidaan valmistaa mittatilauksena juuri sinun makusi, tyylisi ja mittojesi mukaan? Kaikkiin malleihin voit valita myös sinulle sopivan istuimen pehmeyden. Eri nahka- ja kangasvaihtoehdot sekä jalkavalikoima takaavat runsaasti vaihtoehtoja.

Vastuullisempia valintoja

Aitokalusteen tuotteet on valmistettu kestämään aikaa ja käyttöä, sillä pitkäikäinen tuote on myös ekologinen valinta. Kaikilla sohvillamme onkin 25 vuoden runko- ja jousitakuu. Pyrimme hankkimaan kaikki materiaalit vastuullisilta kotimaan toimijoilta ja suosimme kierrätysmateriaaleja.

Jalat viimeistelevät ulkoasun

Tuotteisiimme saatavilla monipuolinen valikoima jalkavaihtoehtoja.

Malliston tuotteet