Cosmo

Kotimainen Cosmo vuodesohva yhdistää helppokäyttöisen ja laadukkaan vuodemekanismin ja kätevän säilytyslaatikon.Tuotteet soveltuvat hyvin niin kotiin kuin vapaa-ajan asuntoon.

Käteviä ratkaisuja tilan säästämiseen

Cosmo-malliston vuodesohvat on suunniteltu säästämään tilaa ja takaamaan helpon käytön. Laadukkaan vuodemekanismin ansiosta nopeasti muutettavissa varavuoteeksi. Vuodesohvat sisältävät säilytyslaatikon, joka sopii erinomaisesti vuodevaatteiden säilyttämiseen.

  • Laadukas vuodemekanismi
  • Kätevä säilytyslaatikko
  • Runko- ja jousitakuu 25 vuotta
  • Valmistettu Suomessa

Suomalaista laatutyötä

Aitokalusteen vuodesohvat valmistetaan huonekalutehtaalla Kajaanissa.Osaavalla henkilöstöllämme on lähes kolmen vuosikymmenen kokemus laadukkaiden huonekalujen valmistuksesta. Olemme hioneet tuotantoprosessin huippuunsa, mikä auttaa meitä pitämään toimitusajat kuudessa viikossa myös mittatilauksissa.

Kaikki tuotteet ovat räätälöitävissä

Aitokalusteen vuodesohvat voidaan räätälöidä yksilöllisesti sinun tyylisi, makusi ja mittojesi mukaan. Muun muassa laaja kangas- ja jalkavalikoima takaa runsaasti vaihtoehtoja. Voimme myös valmistaa rungon koivun sijasta männystä, tai päinvastoin, jos olet allerginen tietylle puulajille.

Vastuullisuus ohjaa tekemistämme

Vastuullisuus ohjaa kaikkea toimintaamme, sillä haluamme jatkuvasti kehittyä paremmiksi oli kyse sitten materiaalivalinnoista tai tuotantotavoista. Me tuomme pitkäikäisillä tuotteillamme vaihtoehdon kertakäyttökulttuurille; kaikissa vuodesohvissamme onkin 25 vuoden runko- ja jousitakuu.

Jalat viimeistelevät ulkoasun

Tuotteisiimme saatavilla monipuolinen valikoima jalkavaihtoehtoja.

Malliston tuotteet