Vilma

Vilma-mallisto on suunniteltu tyylikkääksi ja ergonomiseksi kokonaisuudeksi. Käsityönä Suomessa valmistetut Vilma-malliston tuoleissa käytettävät istuinmateriaalit ,takaa niistä erittäin mukavat ja pitkäikäiset tuotteet.

Laadukkaimpia materiaaleja ja pitkää ikää

Vilma tuolit on suunniteltu kestämään käyttöä. Mallistossa käytettävät istuinmateriaalit ,takaa niistä erittäin mukavat ja pitkäikäiset tuotteet. Saatavana myös 2- ja 3-istuttavana.

  • Laadukkaat materiaalit
  • Ergonominen istuttavuus
  • 25 vuoden runkotakuu
  • Valmistettu Suomessa

Suomalaista laatutyötä

Kaikki Aitokalusteen nojatuolit valmistetaan omassa Kajaanin tehtaassamme. Meillä on yli 25 vuoden kokemus laadukkaiden huonekalujen valmistuksesta. Ammattitaitoinen henkilökunta ja huolellisesti hiotut tuotantoprosessit auttavat meitä pitämään toimitusajat kuudessa viikossa jopa mittatilauksissa.

Sinun makuusi sopivat ratkaisut

Tiesitkö, että kaikki Aitosoffa tuolimallistot voidaan valmistaa mittatilauksena juuri sinun makusi, tyylisi ja mittojesi mukaan? Tämä takaa, että tuoli sopii kohteeseen kuin nakutettu. Eri nahka- ja kangasvaihtoehdot sekä jalkavalikoima takaavat räätälöitävyyden.

Vastuullisia valintoja

Aitokalusteen nojatuolit on valmistettu kestämään aikaa ja käyttöä, sillä pitkäikäinen tuote on myös ekologinen valinta. Kaikilla tuoleilla onkin 25 vuoden runko- ja jousitakuu. Pyrimme hankkimaan kaikki materiaalit vastuullisilta kotimaan toimijoilta ja suosimme kierrätysmateriaaleja.

Malliston tuotteet