Aitokaluste

Valmistamme kotimaisia huonekaluja yli 25 vuoden kokemuksella. Huippuunsa hiottujen prosessien ja henkilöstömme osaamisen avulla valmistamme kaikki tuotteet 3- 6 viikossa, mukaan lukien mittatilaustuotteet. Meille palvelun ja tuotteiden korkea laatu on itseisarvo.

Sukupolvelta toiselle kestävää laatutyötä Kainuusta

Aitokaluste on huonekaluyritys, jonka tuotteet valmistuvat huonekalutehtaalla Kajaanissa.Arvomme perustuvat neljään peruspilariin: kotimaisuuteen, laatuun, kestävyyteen ja tyytyväisyyteen. Valmistamme laadukkaista materiaaleista tuotteita, jotka kestävät sukupolvelta toiselle. Pyrimme aina kuuntelemaan asiakasta ja toteuttamaan vaativatkin erikoistoiveet. Kaikissa tuotteissamme, pois lukien liimaton Sensitive-mallisto, käytetään ympäristöystävällistä vesiohenteista liimaa.

  • Kaikki tuotteemme valmistetaan Suomessa
  • Käytämme vain laadukkaita materiaaleja
  • Kestävä tuote on ekologinen valinta
  • Pyrimme aina toteuttamaan asiakkaan toiveet

Vastuullisuus

Haluamme tarjota pitkäkestoisilla tuotteilla vaihtoehdon kertakäyttökulttuurille. Materiaalivalinnoissa pyrimme aina suosimaan kierrätysmateriaaleja, esimerkiksi sohvien pehmusteina käytetään kierrätyspolyesteriä ja pakkausmateriaalina uusiomuovia. Kaikki sohvamme ja tuolimme saa myös PET-kierrätysvanutäytteellä.

Suomessa valmistettu

Valmistamme kaikki tuotteemme alusta loppuun huonekalutehtaalla Kajaanissa. Meille on myönnetty Avainlippu-merkki osoituksena suomessa valmistetusta tuotteesta. Kotimaisuus näkyy voimakkaasti myös käyttämissämme materiaaleissa, jotka pyrimme hankkimaan kotimaisilta valmistajilta. Omalla tuotannolla pystymme myös varmistamaan tuotteiden laadun.

Allergiaystävälliset tuotteet

Kuuntelemme asiakkaita aina tarkalla korvalla. Kun meille esitettiin toive allergiaystävällisistä tuotteista, laadimme yhteistyössä Allergia-, iho- ja astmaliiton kanssa Sensitive-malliston. Malliston kaikki materiaalit – aina rungosta hakasiin, muttereihin, vetoketjuihin, täytteisiin ja kankaisiin asti – täyttävät tiukat kriteerit, jotta ne sopivat myös allergikoille.