Materiaalit

Kestävät materiaalivalinnat, aina rungosta kankaisiin ja muihin osiin, määrittävät Aitokalusteen huonekaluja. Tuotteillemme onkin myönnetty sekä kotimaisuudesta kertova avainlippu-merkki että allergiatunnus, joka kertoo allergianäkökulmien tarkasta huomioimisesta.

Kankaat

Verhoilumateriaaleina käytämme useita tunnettuja kangastoimittajia mm. Annala, Orient ja Lauritzon. Laajan valikoiman joukosta löytyy satoja eri kangas- ja nahkavaihtoehtoja. Tuotteiden viimeistelystä vastaavat taitavat ompelijamme ja verhoilijamme.

Lue lisää

Nahat

Meillä on käytössämme kaikkein parhaimmat ja halutuimmat nahkalaadut ja teemme yhteistyötä erittäin osaavien ja oman alansa ammattilaisten kanssa. Meiltä saat asiantuntevat neuvot erilaisten nahkojen ominaisuuksiin liittyen.

Lue lisää

Runko

Kalusteiden rungon osat valmistamme massiivi- ja kertopuusta CNC-työstökeskuksemme avulla. Istuimien lujuuden ja kestävyyden valmistamiseen käytämme massiivikoivua. Laadukas teräsjousisto ja pehmustettu laminaattikangas takaa rungon kestävyyden.

Lue lisää

Täytteet ja pehmusteet

Valitsemalla täytteeksi laadukkaita kotimaisia raaka-aineita voimme taata tuotteidemme pitkäikäisyyden, rennon yleisilmeen ja mukavan käytettävyyden. Kaikissa allergiatunnuksen saaneiden mallistojemme täytteissä ei käytetä herkistäviä tai ärsyttäviä aineita.

Lue lisää

Jalat

Jalat viimeistelevät huonekalun ulkoasun. Aitokalusteella on tarjota paljon erilaisia jalkavaihtoehtoja niin sohviin kuin sänkyihin, erilaisista puumalleista metallisiin ratkaisuihin. Oma maalaamo mahdollistaa myös kaikki väri- ja erikoistyöt.

Lue lisää