Runko

Hyvän ja laadukkaan sohvan ja sängyn tunnistaa sen painosta, joka on asiakkaan katsottavissa. Kalusteiden rungon osat valmistamme massiivi- ja kertopuusta CNC-työstökeskuksemme avulla. Istuimien lujuuden ja kestävyyden takana on massiivikoivu. Laadukas teräsjousisto ja pehmustettu laminaattikangas takaavat rungon kestävyyden.

Runkomateriaali

Kertopuu on suurta lujuutta vaativa materiaali, joissa ei haluta tinkiä kestävyydestä. Se valmistetaan useista ohuista havupuuviiluista liimaamalla. Valmistustavan ansiosta kertopuu on luja materiaali, joka jäykistää hyvin huonekalun rakennetta. Se on myös monipuolinen, tiivis ja iskunkestävä.

Tuotteillamme on 25 vuoden runkotakuu.

Jousitus

Käytämme sohvissa ja nojatuoleissa laadukasta non-zag jousitusta. Vaakaan kulkeva no-zag jousitus on tukeva ja jäykkä. Se kestää pitkään käytössä ja pitää istuinmukavuutensa hyvin koko tuotteen käyttöiän ajan.

Tuotteiden jousistolla on 25 vuoden takuu katkeamattomuudesta.

Istuin

Istuimien valmistuksessa käytössämme on automaattinen  kliksikone, joka tietokoneohjattuna lyö istuimessa tarvittavat kliksit millilleen oikeisiin kohtiin ja varmistaen jousien kuuluvan etäisyyden. Materiaalina käytämme ainostaan massiivikoivua.

Tutustu mallistoihimme