Mallistot

Ajatonta, kaunista, käytännöllistä – näihin sanoihin voi tiivistää Aitokalusteen mallistot. Käytämme valmistuksessa pääsääntöisesti kotimaisia ja korkealaatuisia materiaaleja. Huippuunsa hiottujen prosessien avulla valmistamme tuotteet 3-6 viikossa – tarvittaessa jopa nopeammin.

Sängyt

Aitobed-sänkyjä on tarjolla neljää eri mallistoa: Standard, Comfort, Premium ja Sensitive. Laaja valikoima takaa, että jokainen makeiden unien etsijä löytää tarpeisiinsa sopivan sängyn.

Lue lisää

Sohvat

Sohva on jokaisen olohuoneen sydän. Jokaista sohvamalliamme voidaan muokata kustannustehokkaasti juuri sinun tarpeitasi vastaavaksi – tämän mahdollistaa osaava henkilökunta ja huippuunsa hiotut työvälineet.

Lue lisää

Vuodesohvat

Se sohvista käytännöllisin, vuodesohva, tuo niin lisätilaa loikoiluun kuin helpottaa yökyläilijöiden majoittamista. Kaikissa vuodesohvissamme ,tuoleista divaaneihin on huomioitu vuodemekanismin helppokäyttöisyys ja kestävyys.

Lue lisää

Nojatuolit

Mikä onkaan parempaa kuin asettua nojatuoliin hyvän kirjan tai elokuvan äärelle? Aitokalusteelta löydät  valikoiman kotimaisia lepotuoleja, jotka sopivat moneen eri tilaan ja tarkoitukseen.

Lue lisää

Petauspatjat

Mallistostamme löydät ylelliset, hengittävät ja laadukkaista materiaaleista valmistetut petauspatjat. Tutustu mallistoihin ja löydä juuri sinun nukkumistyyliisi sopiva patjaratkaisu.

Lue lisää

Allergiatuotteet

Meiltä löydät myös kattavan valikoiman Allergia-, iho- ja astmaliiton hyväksymiä tuotteita

Lue lisää