Rex

Tyylikäs ja modernilla tunnelmalla varustettu kotimainen Rex lepotuoli tarjoaa korkeatasoista mukavuutta ja tukea. Tuoli sopii niin koteihin kuin julkisiin tiloihin. Laadukas runkorakenne takaa pitkän käyttöiän malliston tuotteille.

 

 

Tyylikästä ja kotimaista

Tyylikäs ja modernilla tunnelmalla varustettu kotimainen Rex lepotuoli tarjoaa korkeatasoista mukavuutta ja tukea.

Tuoli sopii niin koteihin kuin julkisiin tiloihin.

Metallijalka tekee tuolista modernin ja ilmavan näköisen.

Rungon rakenne on tehty puristetusta teräksestä ja kylmävaahdotetusta polyuretaanista. Valettu polyuretaani-istuin kahdella pehmeydellä: pehmeämpi keskeltä optimaalisen mukavuuden takaamiseksi ja vähemmän pehmeä sivuilta verhoilun helpottamiseksi.

 

  • Valmistettu Suomessa
  • Kestävä runko
  • Verhoilumateriaali valittavissa
  • Jalka valittavissa

Suomalaista laatutyötä

Kaikki Aitokalusteen nojatuolit valmistetaan omassa Kajaanin tehtaassamme. Meillä on yli 25 vuoden kokemus laadukkaiden huonekalujen valmistuksesta. Ammattitaitoinen henkilökunta ja huolellisesti hiotut tuotantoprosessit auttavat meitä pitämään toimitusajat kuudessa viikossa jopa mittatilauksissa.

 

Sinun makuusi sopivat ratkaisut

Tiesitkö, että kaikki Aitosoffa tuolimallistot voidaan valmistaa mittatilauksena juuri sinun makusi, tyylisi ja mittojesi mukaan? Tämä takaa, että tuoli sopii kohteeseen kuin nakutettu. Eri nahka- ja kangasvaihtoehdot sekä jalkavalikoima takaavat räätälöitävyyden.

Vastuullisia valintoja

Aitokalusteen nojatuolit on valmistettu kestämään aikaa ja käyttöä, sillä pitkäikäinen tuote on myös ekologinen valinta. Kaikilla tuoleilla onkin 25 vuoden runko- ja jousitakuu. Pyrimme hankkimaan kaikki materiaalit vastuullisilta kotimaan toimijoilta ja suosimme kierrätysmateriaaleja.