Vida

Kotimainen Vida mallistossa yhdistyvät keveys, tyylikkyys sekä skandinaavinen muotoilu. Istuin-ja selkäpehmusteet valittavissa useilla eri täytteillä, istujan omien mieltymysten mukaan. Mallistossa irrotettavat istuin-ja selkätyynyt.

Siroa suunnittelua ja laadukkaita materiaaleja.

Vida-malliston sohvat sopivat lähes sisustukseen kuin sisustukseen. Irrotettavat istuin ja selkätyynyt tekevät sohvan puhdistamisesta helppoa. Modulisohvamalli mahdollistaa monenlaisiin tiloihin sopivat ratkaisut.

  • Puurunko/massiivipuuta ja kertopuuta
  • Laadukas teräsjousisto
  • Runko ja jousitakuu 25 vuotta
  • Valmistettu Suomessa

Suomalaista laatutyötä

Kaikki Aitokalusteen sohvat valmistetaan omassa Kajaanin tehtaassamme. Meillä on yli 25 vuoden kokemus laadukkaiden huonekalujen valmistuksesta. Ammattitaitoinen henkilökunta ja huolellisesti hiotut tuotantoprosessit auttavat meitä pitämään toimitusajat kuudessa viikossa jopa mittatilauksissa.

Sinun makuusi sopivat ratkaisut

Tiesithän,että kaikki Aitosoffa mallistot voidaan valmistaa mittatilauksena juuri sinun makusi ,tyylisi, ja mittojesi mukaan? Kaikkiin malleihin voit valita myös sinulle sopivan istuimen pehmeyden.Eri nahka-ja kangasvaihtoehdot sekä jalkavalikoima takaavat runsaasti vaihtoehtoja.

Vastuullisempia valintoja

Aitokalusteen tuotteet on valmistettu kestämään aikaa ja käyttöä,sillä pitäikäinen tuote on myös ekologinen valinta. Kaikilla sohvilla onkin 25 vuoden runko -ja jousitakuu. Pyrimme hankkimaan kaikki materiaalit vastuullisilta kotimaan toimijoilta ja suosimme kierrätysmateriaaleja.

Jalat viimeistelevät ulkoasun

Tuotteisiimme saatavilla monipuolinen valikoima jalkavaihtoehtoja.