Petauspatjat

Aitokalusteen mallistosta löydät ylelliset, hengittävät ja laadukkaista materiaaleista valmistetut petauspatjat. Tutustu mallistoihin ja löydä oma suosikkisi.

Höyhenpatja

Ylellisen pehmeä ja hengittävä petauspatja luonnonmateriaaliensa ansiosta. Kuten muutkin luonnonmateriaaleista tehdyt petauspatjat, mukautuu ajan kanssa paremmin ja paremmin nukkujan omaan kehoon ja sen tarpeisiin. Pintamateriaalina äärimmäisen hengittävä puukuitupäällinen pitää nukkujan viileänä kesällä ja lämpimänä talvella. Materiaali on myös antibakteerinen sekä vesipestävä, mikä takaa aina raikkaat unet.

Jousipatja

Hengittävin petauspatjamme pitää sisällään äärimmäisen pitkäikäisen ja mukavan pehmeän micropocket-pussijousen, joka mukailee nukkujan omia muotoja ja ehkäisee pintapaineen syntymistä ja paikkojen puutumista. Pintamateriaalina äärimmäisen hengittävä puukuitupäällinen pitää nukkujan viileänä kesällä ja lämpimänä talvella. Materiaali on myös antibakteerinen sekä vesipestävä, mikä takaa aina raikkaat unet.

Standard

Erittäin pehmeä erikoisvaahtomuovi, joka mukautuu nukkujaan. Petauspatja sopii nukkujalle, jonka toiveena on ylellisen pintapehmeä nukkumamukavuus. Sijauspatjan toinen puoli on profiloitu, jota käyttämällä pintatunne on hieman pehmeämpi. Toinen puoli sijauspatjasta on sileä, jolla saadaan aikaan hieman tukevampi pintatunne. Pintamateriaalina äärimmäisen hengittävä puukuitupäällinen pitää nukkujan viileänä kesällä ja lämpimänä talvella. Materiaali on myös antibakteerinen sekä vesipestävä, mikä takaa aina raikkaat unet. Sijauspatjasta on saatavilla sekä 7 cm sekä 9 cm vahvuiset vaihtoehdot.

Sensitive / ERX40 profiloitu

Erittäin pehmeä erikoisvaahtomuovi, joka mukautuu nukkujaan. Petauspatja sopii nukkujalle, jonka toiveena on ylellisen pintapehmeä nukkumamukavuus. Petauspatjan toinen puoli on profiloitu, jota käyttämällä pintatunne on hieman pehmeämpi. Toinen puoli Petauspatjasta on sileä, jolla saadaan aikaan hieman tukevampi pintatunne. Pintamateriaalina äärimmäisen hengittävä puukuitupäällinen pitää nukkujan viileänä kesällä ja lämpimänä talvella. Materiaali on myös antibakteerinen sekä vesipestävä, mikä takaa aina raikkaat unet. Petauspatjasta on saatavilla sekä 7 cm sekä 9 cm vahvuiset vaihtoehdot.

Memory

Aateli Memory on tukeva ja laadukas petauspatja, jonka teho perustuu profiloituun viskoelastiseen vaahtomuoviin. Profiloitu puoli lisää vaahtomuovin pintapehmeyttä ja sileä puoli antaa lisätukea keholle. Petauspatja ehkäiseen pintapainetta ja paikkojen puutumista. Pintamateriaalina äärimmäisen hengittävä puukuitupäällinen pitää nukkujan viileänä kesällä ja lämpimänä talvella. Materiaali on myös antibakteerinen ja vesipestävä, mikä takaa aina raikkaat unet. Sijauspatjasta on saatavilla 7 cm ja 9 cm vahvuiset vaihtoehdot.