Jumbo

Kotimaisessa Jumbo-sohvassa ei ole säästelty kokoa eikä näköä. Muhkean mukavaan löhöilyyn voi halutessaan valita irtoselkätyynyt joko kantti tai heittotyynyillä. Istuinmukavuuden viimeistelee useamman kerroksen täytteet.

SOHVA JOKA SUORASTAAN KUTSUU LÖHÖILYYN.

Jumbo-sohvassa on huomioitu istuinmukavuus.Muhkea ja syvä istuinosa tekee löhöilystä vielä lystimpää. Näyttävyyttä lisää käsinojien ,istuin- ja selkätyynyjen tereompeleet.Jumbo-sohvassa on laadukas massiivikoivu/kertopuurunko.

  • Selkätyynyt valittavissa joko kantti tai heittotyynyillä
  • Istuimessa pohjajoustona no-zag-jousitus
  • Runko-ja jousitakuu 25 vuotta
  • Valmistettu Kajaanissa

Suomalaista laatutyötä

Kaikki Aitokalusteen sohvat valmistetaan omassa Kajaanin tehtaassamme.Meillä on yli 25 vuoden kokemus laadukkaista huonekalujen valmistuksesta.Ammattitaitoinen henkilökunta ja huolellisesti hiotut tuotantoprosessit auttavat meitä pitämään toimitusajat kuudessa viikossa jopa mittatilausissa.

Sinun makuusi sopivat ratkaisut

Tiesithän,että kaikki Aitosoffa mallistot voidaan valmistaa mittatilauksena juuri sinun makusi,tyylisi ja mittojesi mukaan? Kaikkiin malleihin voit valita myös sinulle sopivan istuimen pehmeyden. Eri nahka- ja kangasvaihtoehdot sekä jalkavalikoima takaavat runsaasti vaihtoehtoja.

Vastuullisempia valintoja

Aitokalusteen tuotteet on valmistettu kestämään aikaa ja käyttöä, sillä pitäikäinen tuote on myös ekologinen valinta. Kaikilla sohvillamme onkin 25 vuoden runko- ja jousitakuu. Pyrimme hankkimaan kaikki materiaalit vastuullisilta kotimaan toimijoilta ja suosimaan kierrätysmateriaaleja.

Jalat viimeistelevät ulkoasun

Tuotteisiimme saatavilla monipuolinen valikoima jalkavaihtoehtoja.