Fast

Kotimaisessa Fast-malliston vuodesohvassa on kädenkäänteessä avattava vuodemekanismi. Sohva soveltuu hyvin niin kotiin, vapaa-ajan asuntoon kuin vaikkapa hotelliin.Saatavilla useita eri kokoja.

Nopeutta ja näppäryyttä

Fast-malliston vuodesohva on suunniteltu käyttö edellä; malliston vuodemekanismi on erityisen helppokäyttöinen ja nimensä mukaan nopea joka muuttuu  pehmeäksi pediksi kädenkäänteessä. Malliston tuotteita on valittavissa käsinojilla tai ilman.

  • Jenkkivuodemekanismi
  • Helppokäyttöinen mekanismi
  • Runko- ja jousitakuu 25 vuotta
  • Valmistettu Suomessa

Suomalaista laatutyötä

Aitokalusteen vuodesohvat valmistetaan huonekalutehtaalla Kajaanissa. Osaavalla henkilöstöllämme on lähes kolmen vuosikymmenen kokemus laadukkaiden huonekalujen valmistuksesta. Olemme hioneet tuotantoprosessin huippuunsa, mikä auttaa meitä pitämään toimitusajat kuudessa viikossa myös mittatilauksissa.

Kaikki tuotteet ovat räätälöitävissä

Aitokalusteen vuodesohvat voidaan räätälöidä yksilöllisesti sinun tyylisi, makusi ja mittojesi mukaan. Muun muassa laaja kangas- ja jalkavalikoima takaa runsaasti vaihtoehtoja. Voimme myös valmistaa rungon koivun sijasta männystä, tai päinvastoin, jos olet allerginen tietylle puulajille.

Vastuullisuus ohjaa tekemistämme

Vastuullisuus ohjaa kaikkea toimintaamme, sillä haluamme jatkuvasti kehittyä paremmiksi oli kyse sitten materiaalivalinnoista tai tuotantotavoista. Me tuomme pitkäikäisillä tuotteillamme vaihtoehdon kertakäyttökulttuurille; kaikissa vuodesohvissamme onkin 25 vuoden runko- ja jousitakuu.

Jalat viimeistelevät ulkoasun

Tuotteisiimme saatavilla monipuolinen valikoima jalkavaihtoehtoja.

Malliston tuotteet