Ronda

Kotimaisessa Ronda vuodesohvassa on tyyliä ja ilmavuutta. Istuimissa pocket-jousitus takaa  miellyttävän istuinmukavuuden sekä kätevän vuodemekanismin ansiosta sohvaa on helppo käyttää vaikka päivittäin.

Vuodesohva,jossa nukkuminenkin tuntuu hyvältä.

Ronda vuodesohvassa on tyyliä ja ilmavuutta. Istuintäytteet takaa miellyttävän istuinmukavuuden.sekä kätevän vuodemekanismin ansiosta sohvaa on helppo käyttää vaikka päivittäin.

 

  • Istuimessa Pocket -jousitus
  • Teräsmekanismikehikko
  • 25 vuoden runkotakuu
  • Valmistettu Suomessa

Suomalaista laatutyötä

Aitokalusteen vuodesohvat valmistetaan huonekalutehtaalla Kajaanissa. Osaavalla henkilöstöllämme on lähes kolmen vuosikymmenen kokemus laadukkaiden huonekalujen valmistuksesta. Olemme hioneet tuotantoprosessin huippuunsa, mikä auttaa meitä pitämään toimitusajat kuudessa viikossa myös mittatilauksissa.

Kaikki tuotteet ovat räätälöitävissä

Aitokalusteen vuodesohvat voidaan räätälöidä yksilöllisesti sinun tyylisi, makusi ja mittojesi mukaan. Muun muassa laaja kangas- ja jalkavalikoima takaa runsaasti vaihtoehtoja. Voimme myös valmistaa rungon koivun sijasta männystä, tai päinvastoin, jos olet allerginen tietylle puulajille.

Vastuullisuus ohjaa tekemistämme

Vastuullisuus ohjaa kaikkea toimintaamme, sillä haluamme jatkuvasti kehittyä paremmiksi oli kyse sitten materiaalivalinnoista tai tuotantotavoista. Me tuomme pitkäikäisillä tuotteillamme vaihtoehdon kertakäyttökulttuurille; kaikissa vuodesohvissamme onkin 25 vuoden runko- ja jousitakuu.

Malliston tuotteet