Cleo

Kotimaisen  Cleo- malliston sohvat tarjoaa jokaiselle jotakin. Mallisto on suunniteltu modernilla silmällä klassista skandinaavista minimalismia tukien. Malliston kapeat käsinojat luovat sirouden tunteen muutoin muhkeaan sohvaan luoden niistä loistavat lisät niin pieniin kuin isoihinkin tiloihin.

Siroa suunnittelua ja huippuluokan istuttavuutta

Cleo-malliston sohvat ovat suunniteltu sopimaan moderneihin ja minimalistisiin skandikoteihin. Malliston suunnittelussa on haluttu yhdistää sirous ja tyylikkyys sekä mukavuus. Modulisohvamalli, josta on saatavana jokaisen tarpeisiin sopiva kokonaisuus, joka tuo taattua vaikuttavuutta joka kotiin.

  • Monipuolinen modulisohvamalli
  • Laadukas teräsjousisto
  • Runko- ja jousitakuu 25 vuotta
  • Valmistettu Suomessa

Suomalaista laatutyötä

Kaikki Aitokalusteen sohvat valmistetaan Kajaanin tehtaallamme. Meillä on yli 25 vuoden kokemus laadukkaiden huonekalujen valmistuksesta. Ammattitaitoinen henkilökunta ja huolellisesti hiotut tuotantoprosessit auttavat meitä pitämään toimitusajat kuudessa viikossa jopa mittatilauksissa.

Sinun makuusi sopivat ratkaisut

Tiesithän, että kaikki Aitosoffa mallistot voidaan valmistaa mittatilauksena juuri sinun makusi, tyylisi ja mittojesi mukaan? Kaikkiin malleihin voit valita myös sinulle sopivan istuimen pehmeyden. Eri nahka- ja kangasvaihtoehdot sekä jalkavalikoima takaavat runsaasti vaihtoehtoja.

Vastuullisempia valintoja

Aitokalusteen tuotteet on valmistettu kestämään aikaa ja käyttöä, sillä pitkäikäinen tuote on myös ekologinen valinta. Kaikilla sohvillamme onkin 25 vuoden runko- ja jousitakuu. Pyrimme hankkimaan kaikki materiaalit vastuullisilta kotimaan toimijoilta ja suosimme kierrätysmateriaaleja.

TUOTETIEDOT

Malliston mitat löydät PDF-tiedostona, näin voit helposti varmistaa tuotteen sopivuuden käyttötiloihin.

Jalat viimeistelevät ulkoasun

Tuotteisiimme saatavilla monipuolinen valikoima jalkavaihtoehtoja.

Malliston tuotteet