Pilvi

Kotimainen  Pilvi sohva rakastuttaa jokaisen istujan täysin uudenlaisella mukavuudella. Tämän lisäksi halusimme tuoda sohvamallistoon täysin uudenlaista toiminnallisuutta. Sohva koostuu kolmen modulin ympärille, jotka ovat kulmapala, 1-istuttava sekä rahi.

Taivaallista mukavuutta

Pilvi sohva on modulimalli, joka mahdollistaa useat eri kokoonpanot. Rakenna unelmiesi sohva pala palalta korkeatasoisista paloista.Haluat sitten 3-istuttavan, avokulman tai vaikka kokonaisen sänkymallin, Pilvi tarjoaa sinulle ratkaisun.

Pilvi sohva tarjoaa uskomattoman löhöilymukavuuden. Valitse sohvan jäykkyys pehmeän tai kovan väliltä ja nauti taivaallisen mukavasta istuinmukavuudesta.

Kurkkaa Pilvi video

  • Rakenna oma kokonaisuutesi
  • Tuplajousitettu istuin
  • Runko- ja jousitakuu 25 vuotta
  • Valmistettu Suomessa

Suomalaista laatutyötä

Kaikki Aitokalusteen sohvat valmistetaan omassa Kajaanin tehtaassamme. Meillä on yli 25 vuoden kokemus laadukkaiden huonekalujen valmistuksesta. Ammattitaitoinen henkilökunta ja huolellisesti hiotut tuotantoprosessit auttavat meitä pitämään toimitusajat kuudessa viikossa jopa mittatilauksissa.

Sinun makuusi sopivat ratkaisut

Tiesithän, että kaikki Aitosoffa mallistot voidaan valmistaa mittatilauksena juuri sinun makusi, tyylisi ja mittojesi mukaan? Kaikkiin malleihin voit valita myös sinulle sopivan istuimen pehmeyden. Eri nahka- ja kangasvaihtoehdot sekä jalkavalikoima takaavat runsaasti vaihtoehtoja.

Vastuullisempia valintoja

Aitokalusteen tuotteet on valmistettu kestämään aikaa ja käyttöä, sillä pitkäikäinen tuote on myös ekologinen valinta. Kaikilla sohvillamme onkin 25 vuoden runko- ja jousitakuu. Pyrimme hankkimaan kaikki materiaalit vastuullisilta kotimaan toimijoilta ja suosimme kierrätysmateriaaleja.

OSTA OMAKSI