Sensitive sänkymallisto

Puhtautta ja laatua arvostaville suunniteltu huipputason Sensitive-sänkymme tarjoaa Allergia-, Iho- ja Astmaliiton hyväksymän malliston myös herkille ja allergisille. Voit nukkua Sensitive-sängyissämme rauhallisin mielin.

Sensitive-sänkymallisto tuo puhtauden lisäksi myös mukavuutta makuuhuoneeseen. Jokainen sänkymme on muokattavissa tyylisi ja tarpeidesi mukaan – vahva jousisto tukee selkää ja koko vartaloa ehkäisten kipuja. Nauti levollisista unista ja virkeistä aamuista.

Aitobed Sensitive-sänkymme on valmistettu huolellisesti parhaista, myös herkille ja allergisille soveltuvista materiaaleista taidokkaasti Suomessa.

Sensitive-sänky on pitkäikäinen ja myönnämme rungolle ja jousistolle 25 vuoden takuun.Sensitive-mallistostamme löydät runko-, jenkki- ja moottorisängyn sekä joustinpatjan.

Nuku ilman ärsyttäviä tai herkistäviä aineita

Aitobed Sensitive-mallistolla on Allergia-, iho- ja astmaliitton myöntämä allergiatunnus, joka myönnetään puolueettomasti tutkituille ja turvallisiksi todetuille tuotteille. Sensitive -sänkymallisto ei sisällä yleisesti herkistäviä tai ärsyttäviä aineita, täytteitä, verhoilumateriaaleja, liimoja, lakkoja, maaleja, vetoketjuja tai kuminauhoja. Tuotteiden materiaalit täyttävät myös vähäpäästöisyyden kriteerit. Malliston sängyissä on karkaistu Agron-teräsjousisto, joka mukautuu täysin vartalon mukaan nukkujasta riippumatta – antaen samanaikaisesti sekä pintapehmeyttä että tukevuutta. Jos perheessä on allergia koivulle, voimme vaihtaa runkomateriaalin männyksi tai päinvastoin.

  • Allergiatunnuksen saanut sänkymallisto
  • Ei käytetty nikkeliä tai hajustekemikaaleja
  • Runko- ja jousitakuu 25 vuotta
  • Säleet kiinnitetty ylhäältäpäin

Malliston tuotteet