Blues

Kotimaisessa Blues-sohvassa on ylellinen istuinmukavuus. Istuimessa pussijousitus ja höyhenpinta. Kiinteät istuintyynyt ja irtoselkätyynyt. Saatavilla kahdessa eri kokoluokassa: L ja XL ja useita eri kokonaisuuksia.

Sinun rytmiisi mukautuva modulisohva

Rentoutuessasi Blues-malliston sohvassa saatat melkein kuulla niitä pehmeitä chicagolaisia säveliä korvissasi, joiden mukaan mallisto on nimetty. Miellyttävä untuvapinta tekee löhöilystä elämyksen ja moduulisohvana Blues on muunneltavissa sinun rytmiisi sopivaksi. Sohvan istuinosat ovat kiinteät, mutta selkätyynyt ovat irrotettavia.

  • Kerrostäytteet takaavat istumismukavuuden
  • Istuimissa pussijousitus ja höyhenpinta
  • Runko- ja jousitakuu 25 vuotta
  • Valmistettu Suomessa

Suomalaista laatutyötä

Kaikki Aitokalusteen sohvat valmistetaan omassa Kajaanin tehtaassamme. Meillä on yli 25 vuoden kokemus laadukkaiden huonekalujen valmistuksesta. Ammattitaitoinen henkilökunta ja huolellisesti hiotut tuotantoprosessit auttavat meitä pitämään toimitusajat kuudessa viikossa jopa mittatilauksissa.

Sinun makuusi sopivat ratkaisut

Tiesithän, että kaikki Aitosoffa mallistot voidaan valmistaa mittatilauksena juuri sinun makusi, tyylisi ja mittojesi mukaan? Kaikkiin malleihin voit valita myös sinulle sopivan istuimen pehmeyden. Eri nahka- ja kangasvaihtoehdot sekä jalkavalikoima takaavat runsaasti vaihtoehtoja.

Vastuullisempia valintoja

Aitokalusteen tuotteet on valmistettu kestämään aikaa ja käyttöä, sillä pitkäikäinen tuote on myös ekologinen valinta. Kaikilla sohvillamme onkin 25 vuoden runko- ja jousitakuu. Pyrimme hankkimaan kaikki materiaalit vastuullisilta kotimaan toimijoilta ja suosimme kierrätysmateriaaleja.

TUOTETIEDOT

Malliston mitat löydät PDF-tiedostona, näin voit helposti varmistaa tuotteen sopivuuden käyttötiloihin.

Jalat viimeistelevät ulkoasun

Tuotteisiimme saatavilla monipuolinen valikoima jalkavaihtoehtoja.

Malliston tuotteet