Hugo

Kotimainen Hugo -mekanismituoli sopii kevyen ulkomuodon vuoksi myös pieneen tilaan. Säädettävä niskatuki, avattava jalkarahi ja kallistuva selkänoja takaavat oikean istuinmukavuuden löytämisen. Sähkökäyttöisellä mekanismilla se onnistuu helposti parilla napin painalluksella ja mikä parasta , akkutoiminnolla lepotuolin voi sijoittaa minne haluaa.

Siroa,kevyttä muotoa ja mukavuutta

Kotimainen Hugo -mekanismituoli sopii kevyen ulkomuodon vuoksi myös pieneen tilaan,kuitenkaan mekanismituolien näppäryydestä ja mukavuudesta tinkimättä. Laadukkaat istuintäytteet varmistavat muotoilullaan huolitellun ja ergonimisen istuttavuuden.

  • Laadukkaat istuinmateriaalit
  • Valmistettu suomessa
  • Säädettävä niskatuki
  • Saatavana manuaalisena tai sähkökäyttöisenä

Suomalaista laatutyötä

Kaikki Aitokalusteen nojatuolit valmistetaan omassa Kajaanin tehtaassamme. Meillä on yli 25 vuoden kokemus laadukkaiden huonekalujen valmistuksesta. Ammattitaitoinen henkilökunta ja huolellisesti hiotut tuotantoprosessit auttavat meitä pitämään toimitusajat kuudessa viikossa jopa mittatilauksissa.

Vastuulisia valintoja

Aitokalusteen nojatuolit on valmistettu kestämään aikaa ja käyttöä, sillä pitkäikäinen tuote on myös ekologinen valinta. Kaikilla tuoleilla onkin 25 vuoden runko- ja jousitakuu. Pyrimme hankkimaan kaikki materiaalit vastuullisilta kotimaan toimijoilta ja suosimme kierrätysmateriaaleja.

Malliston tuotteet