Domino

Domino-malliston tuotteet valmistetaan käsityönä Suomessa. Istuimissa käytetään laadukkaita erikoistäytteitä jotka takaa ergonomisen istuttavuuden. Runko on kestävää massiivikoivua / kertopuuta.

MIELLYTTÄVÄÄ ISTUINMUKAVUUTTA

Domino-mallisto on suunniteltu Suomessa ja tuotteet valmistetaan käsityönä Kajaanissa. Mallistossa on otettu huomioon istuinmukavuus ja miellyttävä ulkonäkö. Mallistoa saatavilla myös vuodesohvana sekä 2- ja 3-istuttavana.

  • Saatavilla myös sohvana
  • Laadukkaat materiaalit
  • 25 vuoden runkotakuu
  • Valmistettu Suomessa

Suomalaista laatutyötä

Kaikki Aitokalusteen nojatuolit valmistetaan Kajaanin tehtaalla.Meillä on yli 25 vuoden kokemus laadukkaiden huonekalujen valmistuksesta. Ammattitaitoinen henkilökunta ja huolellisesti hiotut tuotantoprosessit auttavat meitä pitämään toimitusajat kuudessa viikossa jopa mittatilauksissa.

Sinun makuusi sopivat ratkaisut

Tiesitkö, että kaikki Aitosoffa tuolimallistot voidaan valmistaa mittatilauksena juuri sinun makusi, tyylisi ja mittojesi mukaan? Tämä takaa, että tuoli sopii kohteeseen kuin nakutettu. Eri nahka- ja kangasvaihtoehdot sekä jalkavalikoima takaavat räätälöitävyyden.

Vastuullisia valintoja

Aitokalusteen nojatuolit on valmistettu kestämään aikaa ja käyttöä, sillä pitkäikäinen tuote on myös ekologinen valinta. Kaikilla tuoleilla onkin 25 vuoden runko- ja jousitakuu. Pyrimme hankkimaan kaikki materiaalit vastuullisilta kotimaan toimijoilta ja suosimme kierrätysmateriaaleja.

Malliston tuotteet