Milano

Kotimaista Milano sohva mallistoa on saatavissa kahdessa eri kokoluokassa.Istuinpehmusteena on käytetty painon mukaan muotoutuvaa viscoelastista materiaalia, joka poistaa pintapaineen ja auttaa rentoutumaan.Saatavana eri kokonaisuuksia.

Esteettistä kauneutta, fiksuja materiaaliratkaisuja

Milano loihtii mieleen sanoja rennosta elämästä ja esteettisestä kauneudesta. Tätä kaikkea tarjoaa myös Milano-malliston sohvat, joissa on juuri sinun makuusi säädettävä istuinsyvyys. Istuinpehmusteen lämmön ja painon mukaan muotoutuva viscoelastinen materiaalia poistaa pintapaineen ja auttaa rentoutumaan. Milano-sohvissa on kiinteät istuin- ja selkätyynyt.

  • Saatavana kahta eri selkäkorkeutta
  • Säädettävä istuinsyvyys
  • Runko- ja jousitakuu 25 vuotta
  • Valmistettu Suomessa

Suomalaista laatutyötä

Kaikki Aitokalusteen sohvat valmistetaan omassa Kajaanin tehtaassamme. Meillä on yli 25 vuoden kokemus laadukkaiden huonekalujen valmistuksesta. Ammattitaitoinen henkilökunta ja huolellisesti hiotut tuotantoprosessit auttavat meitä pitämään toimitusajat kuudessa viikossa jopa mittatilauksissa.

Sinun makuusi sopivat ratkaisut

Tiesithän, että kaikki Aitosoffa mallistot voidaan valmistaa mittatilauksena juuri sinun makusi, tyylisi ja mittojesi mukaan? Kaikkiin malleihin voit valita myös sinulle sopivan istuimen pehmeyden. Eri nahka- ja kangasvaihtoehdot sekä jalkavalikoima takaavat runsaasti vaihtoehtoja.

Vastuullisempia valintoja

Aitokalusteen tuotteet on valmistettu kestämään aikaa ja käyttöä, sillä pitkäikäinen tuote on myös ekologinen valinta. Kaikilla sohvillamme onkin 25 vuoden runko- ja jousitakuu. Pyrimme hankkimaan kaikki materiaalit vastuullisilta kotimaan toimijoilta ja suosimme kierrätysmateriaaleja.

Jalat viimeistelevät ulkoasun

Tuotteisiimme saatavilla monipuolinen valikoima jalkavaihtoehtoja.

Malliston tuotteet