Omega

Kotimaisen Omega-malliston kaksinkertaiset istuintäytteet on suunniteltu muhkeaa ja mukavaa istuinmukavuutta hakevalle. Mallistoa on saatavilla kahden ja kolmen istuttavana sohvana. Mallistossa on kiinteät istuin-ja selkätyynyt.

Mukavia lekotteluhetkiä, pehmeitä istumisia

Mitä tapahtuu, kun yhdistetään kaksinkertaiset istuin- ja selkätäytteet, miellyttävä untuvapinta ja ylellinen istuinmukavuus? Vastaus on tietenkin Omega-malliston sohvat, jotka on suunniteltu mukavuutta arvostavaan makuun.

  • Kaksinkertaiset istuin-ja selkätäytteet
  • Istuimissa pohjajoustona no-zag – teräsjousitus
  • Runko- ja jousitakuu 25 vuotta
  • Valmistettu Suomessa

Suomalaista laatutyötä

Kaikki Aitokalusteen sohvat valmistetaan omassa Kajaanin tehtaassamme. Meillä on yli 25 vuoden kokemus laadukkaiden huonekalujen valmistuksesta. Ammattitaitoinen henkilökunta ja huolellisesti hiotut tuotantoprosessit auttavat meitä pitämään toimitusajat kuudessa viikossa jopa mittatilauksissa.

Sinun makuusi sopivat ratkaisut

Tiesithän, että kaikki Aitosoffa mallistot voidaan valmistaa mittatilauksena juuri sinun makusi, tyylisi ja mittojesi mukaan? Kaikkiin malleihin voit valita myös sinulle sopivan istuimen pehmeyden. Eri nahka- ja kangasvaihtoehdot sekä jalkavalikoima takaavat runsaasti vaihtoehtoja.

Vastuullisempia valintoja

Aitokalusteen tuotteet on valmistettu kestämään aikaa ja käyttöä, sillä pitkäikäinen tuote on myös ekologinen valinta. Kaikilla sohvillamme onkin 25 vuoden runko- ja jousitakuu. Pyrimme hankkimaan kaikki materiaalit vastuullisilta kotimaan toimijoilta ja suosimme kierrätysmateriaaleja.

Jalat viimeistelevät ulkoasun

Tuotteisiimme saatavilla monipuolinen valikoima jalkavaihtoehtoja.

Malliston tuotteet