Onni

Kotimainen Onni hoiva + on korkeaselkäinen ja laadukas mekanismituoli, jossa on napakka istuin. Ne soveltuvat mainiosti myös sairaaloihin sekä hoivakoteihin. Pyörien ansiosta tuolia voi myös siirtää. Integroitu jalkarahi ja selkänojan kallistus takaavat mukavat istumahetket.

Kotimaista käytännöllisyyttä

Onni-malliston mekanismituoleissa  on kiinnitetty huomiota käytännöllisyyteen ja ergonomiaan. Malliston tuoleissa on korkeat selät mukavuuden takaamiseksi, laadukas mekanismi, jossa on integroitu jalkarahi ja nojan kallistus.

Saatavilla kolmea eri versiota: manuaalisena, moottorilla tai nostomekanismilla. (max140kg)

 

  • Suosittu hoivatuoli
  • Laadukas mekanismi
  • Saatavilla nostomekanismilla
  • Runko ja jousistotakuu 25vuotta

Suomalaista laatutyötä

Kaikki Aitokalusteen nojatuolit valmistetaan omassa Kajaanin tehtaassamme. Meillä on yli 25 vuoden kokemus laadukkaiden huonekalujen valmistuksesta. Ammattitaitoinen henkilökunta ja huolellisesti hiotut tuotantoprosessit auttavat meitä pitämään toimitusajat kuudessa viikossa jopa mittatilauksissa.

Sinun makuusi sopivat ratkaisut

Tiesitkö, että kaikki Aitosoffa tuolimallistot voidaan valmistaa mittatilauksena juuri sinun makusi, tyylisi ja mittojesi mukaan? Tämä takaa, että tuoli sopii kohteeseen kuin nakutettu. Eri nahka- ja kangasvaihtoehdot sekä jalkavalikoima takaavat räätälöitävyyden.

Vastuullisia valintoja

Aitokalusteen nojatuolit on valmistettu kestämään aikaa ja käyttöä, sillä pitkäikäinen tuote on myös ekologinen valinta. Kaikilla tuoleilla onkin 25 vuoden runko- ja jousitakuu. Pyrimme hankkimaan kaikki materiaalit vastuullisilta kotimaan toimijoilta ja suosimme kierrätysmateriaaleja.

Malliston tuotteet