Vera

Vera-mallisto on suunniteltu ja valmistettu käsityönä Suomessa. Malliston laadukkaat materiaalivalinnat varmistavat tuotteiden ergonomisen istuttavuuden. Kestävästä koivusta valmistetut rungot takaavat pitkän iän malliston tuotteille.

Kotimaista suunnittelua koivusta

Suomessa käsityönä valmistettu Vera-mallisto on suunniteltu kestämään. Malliston valmistamiseen on valittu laadukkaat materiaalit, jotka varmistavat muotoilullaan ergonomisen istuttavuuden. Kestävästä koivusta valmistetut rungot takaavat pitkän iän malliston tuotteille. Saatavilla myös 2- ja 3-istuttavana.

  • Ergonominen istuttavuus
  • Laadukkaat materiaalit
  • 25 vuoden runkotakuu
  • Valmistettu Suomessa

Suomalaista laatutyötä

Kaikki Aitokalusteen nojatuolit valmistetaan omassa Kajaanin tehtaassamme. Meillä on yli 25 vuoden kokemus laadukkaiden huonekalujen valmistuksesta. Ammattitaitoinen henkilökunta ja huolellisesti hiotut tuotantoprosessit auttavat meitä pitämään toimitusajat kuudessa viikossa jopa mittatilauksissa.

Sinun makuusi sopivat ratkaisut

Tiesitkö, että kaikki Aitosoffa tuolimallistot voidaan valmistaa mittatilauksena juuri sinun makusi, tyylisi ja mittojesi mukaan? Tämä takaa, että tuoli sopii kohteeseen kuin nakutettu. Eri nahka- ja kangasvaihtoehdot sekä jalkavalikoima takaavat räätälöitävyyden.

Vastuullisia valintoja

Aitokalusteen nojatuolit on valmistettu kestämään aikaa ja käyttöä, sillä pitkäikäinen tuote on myös ekologinen valinta. Kaikilla tuoleilla onkin 25 vuoden runko- ja jousitakuu. Pyrimme hankkimaan kaikki materiaalit vastuullisilta kotimaan toimijoilta ja suosimme kierrätysmateriaaleja.

Malliston tuotteet