Aada

Kotimainen Aada sohva on modulimalli, joka tarjoaa paljon erilaisia muunneltavuuksia. Ryhdikkäässä Aada mallistossa käytetään laadukkaita materiaaleja jotka takaa miellyttävän istuttavuuden. Mallistoa saatavilla useita eri koko ja käsinojavaihtoehtoja.

Tyylikäs ja konstailematon mallisto

Aada-mallistossa on tyylikkyyttä ja ryhdikkyyttä. Malliston irrotettavat istuin- ja selkätyynyt, tekee puhtaana pidosta helppoa. Modulisohva tarjoaa muunneltavuutta, ja siitä onkin saatavilla useita eri versioita niin koon kuin käsinojien puolesta.

  • Massiivikoivu / kertopuurunko
  • Istuimissa pohjajoustona no-zag – jousitus
  • Runko- ja jousitakuu 25 vuotta
  • Valmistettu Suomessa

Suomalaista laatutyötä

Kaikki Aitokalusteen sohvat valmistetaan omassa Kajaanin tehtaassamme. Meillä on yli 25 vuoden kokemus laadukkaiden huonekalujen valmistuksesta. Ammattitaitoinen henkilökunta ja huolellisesti hiotut tuotantoprosessit auttavat meitä pitämään toimitusajat kuudessa viikossa jopa mittatilauksissa.

Sinun makuusi sopivat ratkaisut

Tiesithän, että kaikki Aitosoffa mallistot voidaan valmistaa mittatilauksena juuri sinun makusi, tyylisi ja mittojesi mukaan? Kaikkiin malleihin voit valita myös sinulle sopivan istuimen pehmeyden. Eri nahka- ja kangasvaihtoehdot sekä jalkavalikoima takaavat runsaasti vaihtoehtoja.

Vastuullisempia valintoja

Aitokalusteen tuotteet on valmistettu kestämään aikaa ja käyttöä, sillä pitkäikäinen tuote on myös ekologinen valinta. Kaikilla sohvillamme onkin 25 vuoden runko- ja jousitakuu. Pyrimme hankkimaan kaikki materiaalit vastuullisilta kotimaan toimijoilta ja suosimme kierrätysmateriaaleja.

TUOTETIEDOT

Malliston mitat löydät PDF-tiedostona, näin voit helposti varmistaa tuotteen sopivuuden käyttötiloihin.

Jalat viimeistelevät ulkoasun

Tuotteisiimme saatavilla monipuolinen valikoima jalkavaihtoehtoja.

Malliston tuotteet