Kainu

Sisustusarkkitehti Kaarle Holmbergin suunnittelema KAINU-mallisto edustaa skandinaavista minimalismia parhaimmillaan. Malliston modernit ratkaisut tuovat eloa sisustukseen rohkealla tyylillään.

Modernia minimalismia

Kainu-mallisto edustaa skandinaavista minimalismia parhaimmillaan. Kaarle Holmbergin suunnittelemat modernit ratkaisut tuovat eloa mallistoon rohkealla tyylillään ja kannustavat valitsemaan malliston tuotteita moniin eri sisustuksiin.

  • Kaarle Holmbergin suunnittelema
  • KAINU mallisto
  • Runko- ja jousitakuu 25 vuotta
  • Valmistettu Suomessa

Suomalaista laatutyötä

Kaikki Aitokalusteen nojatuolit valmistetaan omassa Kajaanin tehtaassamme. Meillä on yli 25 vuoden kokemus laadukkaiden huonekalujen valmistuksesta. Ammattitaitoinen henkilökunta ja huolellisesti hiotut tuotantoprosessit auttavat meitä pitämään toimitusajat kuudessa viikossa jopa mittatilauksissa.

Sinun makuusi sopivat ratkaisut

Tiesitkö, että kaikki Aitosoffa tuolimallistot voidaan valmistaa mittatilauksena juuri sinun makusi, tyylisi ja mittojesi mukaan? Tämä takaa, että tuoli sopii kohteeseen kuin nakutettu. Eri nahka- ja kangasvaihtoehdot sekä jalkavalikoima takaavat räätälöitävyyden.

Vastuullisia valintoja

Aitokalusteen nojatuolit on valmistettu kestämään aikaa ja käyttöä, sillä pitkäikäinen tuote on myös ekologinen valinta. Kaikilla tuoleilla onkin 25 vuoden runko- ja jousitakuu. Pyrimme hankkimaan kaikki materiaalit vastuullisilta kotimaan toimijoilta ja suosimme kierrätysmateriaaleja.

Malliston tuotteet