Jazz

Jazz- malliston lepotuolit on suunniteltu ylellisen mukavaksi, rentoa ja mukavaa istuintuntumaa hakevien unelmien täyttymykseksi.Irto istuin ja selkätyynyjen ansiosta tuolia on helppo huoltaa ja pitää ryhdikkäänä .

MALLISTO,JOSSA ON TYYLIÄ,ASENNETTA JA SWINGIÄ

Jazz -malliston lepotuolissa  on tyyliä ,asennetta ja swingiä. Istuimisesta tekee mukavan kokemuksen huolellisesti valitut istuin -ja selkäpehmusteet. Saatavilla myös irtopäällisillä sekä lukuisilla eri jalkavaihtoehdoilla.

  • Ergonominen istuvuus
  • Laadukkaat materiaalit
  • 25 vuoden runkotakuu
  • Valmistettu Suomessa

Suomalaista laatutyötä

Kaikki Aitokalusteen nojatuolit valmistetaan omassa Kajaanin tehtaassamme. Meillä on yli 25 vuoden kokemus laadukkaiden huonekalujen valmistuksesta. Ammattitaitoinen henkilökunta ja huolellisesti hiotut tuotantoprosessit auttavat meitä pitämään toimitusajat kuudessa viikossa jopa mittatilauksissa.

Sinun makuusi sopivat ratkaisut

Tiesitkö, että kaikki Aitosoffa tuolimallistot voidaan valmistaa mittatilauksena juuri sinun makusi, tyylisi ja mittojesi mukaan? Tämä takaa, että tuoli sopii kohteeseen kuin nakutettu. Eri nahka- ja kangasvaihtoehdot sekä jalkavalikoima takaavat räätälöitävyyden.

Vastuullisia valintoja

Aitokalusteen nojatuolit on valmistettu kestämään aikaa ja käyttöä, sillä pitkäikäinen tuote on myös ekologinen valinta. Kaikilla tuoleilla onkin 25 vuoden runko- ja jousitakuu. Pyrimme hankkimaan kaikki materiaalit vastuullisilta kotimaan toimijoilta ja suosimme kierrätysmateriaaleja.

Malliston tuotteet