Safir

Safir-lepotuolit on suomalaista käsityötä parhaimmillaan. Malliston istuin sekä muotoillut selkänojat takaavat ergonomisen istuttavuuden. Päärynäpuin kuvioitu verhoilu on malliston suunnittelun keskiössä tuomassa kotiisi piristystä.

Pirteää käsityötä

Safir-nojatuoli edustaa perinteisiä mekanismituoleja. Malliston suunnittelu on suomalaista käsityötä parhaimmillaan, keinumekanismi yhdistettynä ergonomiseen istuttavuuteen. Mekanismin liipaisin valittavissa eri vaihtoehdoilla..

  • Liipaisin valittavissa
  • Aitosoffa mallisto
  • Runkotakuu 25 vuotta
  • Mekanismitakuu 2 vuotta

Suomalaista laatutyötä

Kaikki Aitokalusteen nojatuolit valmistetaan omassa Kajaanin tehtaassamme. Meillä on yli 25 vuoden kokemus laadukkaiden huonekalujen valmistuksesta. Ammattitaitoinen henkilökunta ja huolellisesti hiotut tuotantoprosessit auttavat meitä pitämään toimitusajat kuudessa viikossa jopa mittatilauksissa.

Sinun makuusi sopivat ratkaisut

Tiesitkö, että kaikki Aitosoffa tuolimallistot voidaan valmistaa mittatilauksena juuri sinun makusi, tyylisi ja mittojesi mukaan? Tämä takaa, että tuoli sopii kohteeseen kuin nakutettu. Eri nahka- ja kangasvaihtoehdot sekä jalkavalikoima takaavat räätälöitävyyden.

Vastuullisia valintoja

Aitokalusteen nojatuolit on valmistettu kestämään aikaa ja käyttöä, sillä pitkäikäinen tuote on myös ekologinen valinta. Kaikilla tuoleilla onkin 25 vuoden runko- ja jousitakuu. Pyrimme hankkimaan kaikki materiaalit vastuullisilta kotimaan toimijoilta ja suosimme kierrätysmateriaaleja.

Malliston tuotteet