Comfort

Kestävä ja laadukkaista materiaaleista valmistettu kotimainen Comfort-sänkymallisto tarjoaa laajan valikoiman vaihtoehtoja ja mahdollistaa jokaisen nukkujan loihtimaan itselleen unelmiensa sängyn.

Agron-jouset MUKAUTUVAT VARTALOSI MUKAAN

Aitobed Comfort-sängyissä on panostettu huippulaadukkaisiin Agron-karkaistuihin jousiin, jotka mukautuvat täysin vartalon mukaan nukkujasta riippumatta – pintapehmeyttä ja tukevuutta samanaikaisesti antaen. Hengittävät, allergiaystävälliset ja kosteutta hylkivät pehmustemateriaalit takaavat levolliset yöunet. Comfort-sarja on erittäin suosittu hotellisänkymallistona ja siihen onkin saatavilla laaja lisätarvikevalikoima. Mallistossa saatavana runkopatjat, jenkkisängyt, joustinpatjat ja moottorisängyt.

  • Agron-jouset antavat pintapehmeyttä
  • Hengittävät ja allergiaystävälliset materiaalit
  • Runko- ja jousitakuu 25 vuotta
  • Säleet kiinnitetty ylhäältäpäin

Kotimaista laatutyötä

Valmistamme kaikki tuotteemme alusta loppuun Kajaanin tehtaallamme, yli 25 vuoden ammattitaidolla. Tarkasti hiottujen tuotantoprosessien ja osaavan henkilökunnan avulla voimme pitää toimitusajat kuudessa viikossa jopa mittatilauksissa. Oma tuotanto takaa myös tehokkaan laadunvalvonnan.

Räätälöitävissä makusi mukaan

Aitobed sängyt voidaan räätälöidä jokaisen nukkujan toiveiden ja mieltymyksien mukaan. Yksilöllisesti valmistettu sänky takaa levollisemman ja paremman unenlaadun. Verhoilun ja jalat voi valita oman sisustusmakuun sopivaksi monista tyylikkäistä vaihtoehdoista.

Vastuullisten valintojen puolesta

Kotimaisuus näkyy vahvasti käyttämissämme materiaaleissa; pyrimme aina hankkimaan materiaalit kotimaisilta toimijoilta, ja ensisijaisesti suosimme kierrätysmateriaaleja. Pitkäkestoinen ja laadukas tuote on myös ekologinen valinta, siksi myönnämmekin tuotteillemme 25 vuoden runko- ja jousitakuun.

Malliston tuotteet