Aateli Memory

Aateli Memory -mallisto on suunniteltu mukautumaan nukkujan kehon lämmön ja painon mukaan luomaan mahdollisimman miellyttävän unen käyttäjälleen. Viisivyöhyke vaahtomuovipatjat sopivat kaiken kokoisille nukkujille, ja niitä löytyy sekä jämäkässä että pehmeässä muodossa.

hyvät unet niin helteillä kuin pakkasilla

Aateli Memory -mallisto on suunniteltu mukautumaan kaiken kokoisten nukkujien kehon lämpöjen ja painojen mukaan. Laadukkaan Cirrus-puukuitupäällysteen ansiosta malliston patjat hengittävät, ovat antibakteerisia ja lämpöaktiivisia, pitäen nukkujansa kuivana läpi yön kuumimmillakin helteillä, sekä lämpimänä kylmimmilläkin talvipakkasilla. Aateli Memory -malliston patjat palautuvat aina muotoonsa ja ovat huomattavasti pitkäikäisempiä kuin kilpailijansa. Monipuolisesta mallistosta löytyy sänky jokaisen tarpeisiin, oli se sitten moottorisänky tai runkosänky.

  • Mukautuu kehon lämmön ja painon mukaan
  • Sopii kaiken kokoisille nukkujille
  • Antibakteerinen ja hengittävä
  • Palautuu aina muotoonsa

Kotimaista laatutyötä

Valmistamme kaikki tuotteemme alusta loppuun Kajaanin tehtaallamme, yli 25 vuoden ammattitaidolla. Tarkasti hiottujen tuotantoprosessien ja osaavan henkilökunnan avulla voimme pitää toimitusajat 3-6 viikossa – myös mittatilauksissa. Oma tuotanto takaa myös tehokkaan laadunvalvonnan.

Räätälöitävissä makusi mukaan

Aitokalusteen sängyt voidaan räätälöidä sinun makusi mukaisiksi. Omilla mitoilla valmistettu sänky takaa, että nukkuminen on mukavaa nukkujan pituudesta tai painosta riippumatta. Verhoilun ja jalat voit valita oman sisustusmakusi mukaisiksi monista tyylikkäistä vaihtoehdoista.

Vastuullisten valintojen puolesta

Kotimaisuus näkyy vahvasti käyttämissämme materiaaleissa; pyrimme aina hankkimaan materiaalit kotimaisilta toimijoilta, ja ensisijaisesti suosimme kierrätysmateriaaleja. Pitkäkestoinen ja laadukas tuote on myös ekologinen valinta, siksi myönnämmekin tuotteillemme 25 vuoden runko- ja jousitakuun.

Malliston tuotteet