Samba

Aidosti kotimaisen Samba-malliston sohvat on valmistettu laadukkaista materiaaleista. Mallissa on irrotettavat istuin ja selkätyynyt. Täytemateriaaleiksi on valittavissa useita eri pehmusteita.

SOHVA JONKA muhkeuden ja mukavuuuden tunnet siihen istuessasi.

Samba sohvan syleilyyn istuessasi tunnet miellyttävän mukavuuden. Sohvassa on pehmeät ja irrotettavat selkä- ja istuintyynyt.

  • Massiivikoivu/ kertopuurunko
  • Istuimissa pohjajoustona no-zag-jousitus
  • Runko ja jousitakuu 25 vuotta
  • Tarvittaessa tuplajousitus
  • Valmistettu suomessa

Suomalaista laatutyötä

Kaikki Aitokalusteen sohvat valmistetaan omassa Kajaanin tehtaassamme. Meillä on yli 25 vuoden kokemus laadukkaiden huonekalujen valmistuksesta. Ammattitaitoinen henkilökunta ja huolellisesti hiotut tuotantoprosessit auttavat meitä pitämään toimitusajat kuudessa viikossa jopa mittatilauksissa.

Sinun makuusi sopivat ratkaisut

Tiesithän, että kaikki Aitosoffa mallistot voidaan valmistaa mittatilauksena juuri sinun makusi, tyylisi ja mittojesi mukaan? Kaikkiin malleihin voit valita myös sinulle sopivan istuimen pehmeyden. Eri nahka- ja kangasvaihtoehdot sekä jalkavalikoima takaavat runsaasti vaihtoehtoja.

Vastuullisempia valintoja

Aitokalusteen tuotteet on valmistettu kestämään aikaa ja käyttöä, sillä pitkäikäinen tuote on myös ekologinen valinta. Kaikilla sohvillamme onkin 25 vuoden runko- ja jousitakuu. Pyrimme hankkimaan kaikki materiaalit vastuullisilta kotimaan toimijoilta ja suosimme kierrätysmateriaaleja.